Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Samtya
senior tag
Csak újat szabad linkelni? Nemáá..
Lazuljunk! -
-
Mercutio_
félisten
Én mindig először itt keresek rá a nickre
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem értem a kérdést.
Hűtőről van szó vagy kártyáról?VGA hűtőknek egy szekciója van.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
F e Z o
veterán
Meg kell hagyni, elég sok idióta van fent hardveraprón manapság. Némelyik vérlázítóan alkuszik alapból, a másik nem tudja elolvasni/értelmezni a hirdetést, pedig általában mindent kirakok egy-egy cuccról, amit hirdetek, alapdolgokra meg ott a google. Ez az értékelési rendszer pedig egy nagy rakás .....
(#27508) smiti : Jól értelmezem, akkor most megvette Tőled, s árulja 2k-val drágábban?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Mercutio_
félisten
Az mkv formátumba minőségromlás nélkül is kisebb méretűre konvertálnak a programok, a DVD-k elég szellős formátumot használtak, azóta sokat fejlődött a tömörítés.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
eszakas
senior tag
Hali.
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=3323&k=15
Ezzel kellene merevlemezre vinni. Az egyforma számúakat egy csoportba. Onnan könnyebb a dolgod lesz.
A "vob" kiterjesztést elég háklisan kezelik a programok mert az mp2 formátum. Én a konvertálásra Format Factory használtam elég jó eredménnyel. A végén a filéket össze tudod fűzni ugyan ezzel a programmal.
De meg van már az "MKV"-ban is úgy látom csak nézz szét. Sok felesleges munkától megkíméled magad.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Bjørgersson
félisten
-
-
embe
nagyúr
Erről beszéltem egy hete. Illés Zoltán vs. rendőr. 3. perctől a lényeg. Az előtte lévőt a szituáció értése miatt érdemes megnézni.
Idióta barom. Mármint a rendőr. Szerencse a másik srác észnél volt.[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Mercutio_
félisten
Pont a driverek a lényeg, ha a noti gyártója nem támogatja/engedi a 32 bites verziót 99%, hogy esélytelen működő rendszert összehozni driver hiányában.
-
Bjørgersson
félisten
-
F e Z o
veterán
Igen ez az. A faszi azt mondta 120kg-ig javasolt, én most 95 vagyok. Egyébként kényelmes, viszont nem tudom az ülésen és a háttámlán mennyire tartós a szövetháló. Majd kiderül. A kagylóülés utánzatú szép élőben nem is méz ki jól, olyan mint a sunds, képen nagyon mutatós, de amikor megláttam, meg beleültem, nagyot csalódtam. A szék ami kényelmes, meg jól néz ki az meg 30k, annyit meg nem adok érte.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Mercutio_
félisten
Forgószék témában így hirtelen ezt a pár hsz-t és a bennük lévő linkeket fusd át (mobilról vagyok)
-
Mercutio_
félisten
Az hagyján, de, hogy fognak ezek egy konfluktushelyzetet kezelni, pláne nyelvtudás nélkül?
-
-
-
Bjørgersson
félisten
45000 Ft, annyiért ment el az MSI is. Bár így utólag már kicsit bánom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
törölt tag
Inkább a Libre Office OpenOffice.org-ból vált ki sok éve, és több cég támogatja mint az alapját képező OOo-t. Pl. Az Ubuntu, és az egyéb linuxok jó része is ezt szállítja alapban... Jól tud magyarni, és jobb, és kész.
-
embe
nagyúr
Összekötöttem, és működik.
Annyi, hogy most nem 2 egyforma monitorral, hanem ami itthon van, 1 fhd tv és egy fhd monitor van rákötve.
A tv-n a kép nagyon szét van húzva, a tálca alig látszik. De ezt az Nvidia kezelőfelületében lehet állítani emlékeim szerint.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
F e Z o
veterán
Az Open Office ingyenes program.
A két monitor egymás mellett van, egyszerre akarja használni mind a kettőt vagy külön-külön? Ugyanolyan típusú a két monitor?
(#27180) JanR : Nálam megy. Dedikált vga-ról megy a monitor, integráltról a tv-m.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
JanR
addikt
Ezt az alaplapi vga + dvga hdmi kombót már én is próbáltam, nálam kék halál lett a vége, akármit is csináltam.
Még 2600K-val.Nó, 3770K-val, bots.(#27181) sephi: Nálam valami kehe volt. Igazából, ha simán rádugtam a monitort, akkor úgy ment. Mikor beállítottam, hogy a monitor az elsődleges, a TV a másodlagos, na ott jöttek a gondok. Úgy értem, hogy a montiron használtam a gépet, de a TV-n szoktam filmet nézni és nálam mindig csak egy kijelző aktív. Amikor monitoron voltam, akkor nem volt semmi gáz, de ahogy TV-re váltottam volna, na ott jöttek a gondok. Lehet összefügg, hogy akkor épp egy Ati kártyám volt, NV-vel nem próbáltam. Azóta mind a két kijelzőt csak a dVGA-ra kötöm A következő gépemnél meg már csak az iGPU-ra lesz, elmúltak a játékos évek
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm, bár eredetileg csak viccből raktam be, hogy pörögjön kicsit a topik.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Ennyire elhanyagolt géphez még nem volt szerencsém. Bár, ha jobban belegondolok, ez a hétvégi volt az első, amit hoztak, hogy csináljam már meg.
Tegnap volt hét éve, hogy regisztráltam. \o/
-
smiti
veterán
Most hogy kérdezted nem ugrott be a tipusa így rákerestem. Most elég jó áron van a PCX-ben: Trust Starzz
-
föccer
nagyúr
Get data back jó eséllyel megoldja. Legal teljes verzió fizetős, demó verzió csak keres, de nem lehet vele menteni. Arra jó, hogy meglásd, hogy érdemes-e megvenni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
Tudom, hogy tudod, csak gondoltam megosztom milyen klassz ötlet már megint, amit mi fizetünk és majd újabb népeket lehet pár év múlva "megmenteni"
-
-
Vigneau
félisten
Szvsz régebbi notiba normál DDR3 SO-DIMM. Az újabbakba pedig DDR3L SO-DIMM. Jobb a békesség, az újabbak már csak 1.35V-on ketyegnek, míg a régiek 1.5V-on. Ide is begyűrűzött az energiahatékonyság.
Az 1600MHz-es RAM pedig ketyeg 1333MHz-en is - elvileg.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest