Új hozzászólás Aktív témák

  • smiti

    addikt

    Na hazaértem, dióhéjban előadom nektek a kis történetet. Nem írom ki a nevét aki tudja kiről van szó az vágja, a többiek meg elvileg nem kerülnek vele ilyen helyzetbe.

    A történet a következő volt. Beszédbe elegyedtünk nem is olyan régen, hogy milyen hővezető pasztát lenne érdemes venni. Szót- szó követett és megbeszéltük, hogy nekünk tökéletesen megfelel az AC MX-4-es paszta.
    Dehát honnan és mennyiért lehetne beszerezni ? Mondja kedves " komám uram " , hogy hol és kinél mennyiért látta, és hogy az Extreme digitálban lenne 1200 Ft körül. Nagyon jó, el kellene ugye hozatni. Kiderül, másik kollegánk Debrecenből jár, onnan tudna hozni és így még szállítási költség sincsen.

    Meg is egyeztünk ebben, erre valamelyik este írt itt egy privátot, hogy megvan a paszta de sajnos 1500 lett az ára. Innye mondom nem erről volt szó dehát ugye nem csinálok a számból segget nem szóltam, jól van hozzátok.

    Még írta is, hogy nem érti pár nap alatt hogyan drágulhatott ennyit :
    Gondolkodtam, hogy felhívom az ExtremeDigital-t hogy ez most miért lett ennyi 1290-ről de annyit nem ér meg a telefonszámla +-ba
    Ma egy közvetítő által ( kollega sógora ) megkapom a pasztát, veszi ki a kollega a szatyorból és mi pottyan ki belőle? A számla! Rajta az összeg, 2 db. 2580 Ft brutto.
    Na szóval a " kedves kollega " 210 Ft.-ért eladta a becsületét.

    Azt hogy hogyan hálálom meg neki azt még kitalálom, de nem leszek fukar az biztos.

    Röviden ennyi a kicsi történet.

Új hozzászólás Aktív témák