- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Sweet.tv - internetes TV
- Bittorrent topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
balko86
csendes tag
Mediaklikk másnál is akadozik? Nem tudok letölteni semmit, streamlink nem tölti le időtúllépés miatt, youtubedlg meg csak néhány kb-el ill. a video is nagyon lassan indul el.
-
Hsanyika83
friss újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt!
Szeretném a Raktárkoncerteket letölteni.
Valaki esetleg tudna segíteni ebben?
Esetleg egy leírással? Köszönöm! -
cocka
veterán
-
Aureal
őstag
Az nem playlistes vidi volt, csak gondolom már aktualitását vesztette és levették az egyáltalán vmikor is feltöltött videók közül vagy átalakult, átnevezték stb. a feltöltő csatornáját közben (erre is volt már példa - pl. egy olasz bolt átállt angol nyelvre a nemzetközi nyitottság miatt és minden videóját átnevezett vagy feliratozott stb.)
-
cocka
veterán
Azóta ha rákeresel se találja meg semmi, de megvan az akkori elérés linkje egy emailben, hogy valakinek átküldtem... Ha rákattintok, ugyanúgy lejátsza a yt, csak a feltöltő csatornáján akárhogy keresi az ember a címe szerint is, kapufa! Itt érvényesül az internet nem felejt elv.
Nem! Itt az érvényesül, hogy a jelek szerint a feltöltő nem listázottként állította be a videót. Vagy ha eredetileg nem úgy volt, most úgy van.
-
Aureal
őstag
válasz
lkristóf #6791 üzenetére
Na! Erről jut eszembe! És pont ide vág!!!
Volt vagy 5-6 éve egy videó a yt-n. Azóta ha rákeresel se találja meg semmi, de megvan az akkori elérés linkje egy emailben, hogy valakinek átküldtem... Ha rákattintok, ugyanúgy lejátsza a yt, csak a feltöltő csatornáján akárhogy keresi az ember a címe szerint is, kapufa! Itt érvényesül az internet nem felejt elv. (Persze ha bejelentenék, gondolom örökre el lehetne tüntetni azt is.)CoF:
A cím, id kinyerés terén, múltkor én kisérleteztem ezzel, mikor playlistekkel szarakodtam és cím szerint volt eldönthető egy kalap videó közül melyik lenne érdekes, a többi nem, és én valahogy a HTML kódban bukkantam rá, de asszem egy javascript kód is kellett hozzá lekérdezni... Utána kéne néznem. Lájkolt videókra is sztem ez működne, mert az oldaladon ott kell legyen minden videó elérése, ami megtetszett vagy hozzáadtad magadnak.Sőt az eredeti kérdésem azért is releváns, mert account nélkül is azt hiszem lehet amolyan válogatás listát összerakni vhogy (már nem emlékszem) és ha van fiókja az embernek, akkor ezt meg el is lehet menteni később sajátként. De pl. a neten van ez az oszd meg és
uralkodjjelöld meg licenc, tehát ha pl. ilyen lehetőség adott a yt, nem szerzői jogos videóknál, akkor bárki másolatként importálhatná a saját fiókjába is. Ennek kéne utánajárni vhogy... (elvégre a fél netet csak emiatt biztos nem tölti le magának az ember) -
koby11h
őstag
Az Úr adta, az Úr elvette.
YT Downloader, ami tetszik azt én lementem, akkor max én törlöm. -
cof
veterán
Ha már a Youtube a téma, nekem az évek alatt összegyűlt egy csomó privát videó a kedveltek között, nincs valami trükk ezek letöltésére? De legalább a címet jó lenne kinyerni, mert annak idején nem feleslegesen tetszikeltem biztos.
-
nfsu17
veterán
Gazdája törli, vagy jogvédett, egykutya, nem lesz videó a linken. Így van, le kell menteni, ami kell. Csomó "videóm" nincs már meg, amiket kedveltem évekkel ezelőtt. Azoknak annyi. Vagy ha van időd, akkor megkeresheted újra, sok minden fent van a YT-on, csak más néven, másnál. Főleg ilyen "viral" videókra gondolok, hivatalos csatornák azért nem szoktak 113 szálon futni.
-
Aureal
őstag
Nem olyanra gondolok, hogy szerzői jogvédett cuccok, hisz olyanok eleve nem lehetnének fenn (pl. klasszikusan Bud Spencer, Terence Hill filmek is teljesben fenn vannak, de nem ilyenekre gondolok). Inkább mondjuk van egy csomó sk barkács praktika stb. Ha kedvelt videókhoz felveszed és x idő múlva törli a gazdája vmiért, akkor már nem tudod elérni. Speciel ilyenek miatt csak le kell akkor mindent menteni ami később hasznos lehet, mert utána csak black screen van nem?
-
Pinto1899
friss újonc
-
Aureal
őstag
Azt nem tudja valaki hogy YouTubeon saját fiókba hogy lehet úgy átimportálni másik csatornáról videót, hogy ne linkként jelenjen meg, hanem másolatként? (természetesen letöltés és újra feltöltés nélkül)
Azaz ha mondjuk a forrást eredetileg törlik az a saját csatornát ne érintse...
-
Pinto1899
friss újonc
Sziasztok, ebben a videoban valaki tudna esetleg segíteni, hogy szedhetem le? Előre is köszi, ha igen! https://nava.hu/embed/2008506
-
gekkoXT
senior tag
Mégiscsak sikerült
Tudnátok segíteni? node.js-sel próbálom letölteni az alábbi linken a videót, de ha szépen így beírom a linket, nem akarja felismerni.
https://mediaklikk.hu/csaladbarat-recept-videok/video/2020/12/08/studionkban-hagyomanyos-bejglik-keszultek/Ha kiszedem a csaladbarat-recept-videok részt és utána résztől indul, talál valamit de utána kilép
-
Aureal
őstag
Filmbox Familyn most ment ez a film magyarul. Sajna lekéstem.
Esetleg valaki tud forrást felőle megosztókon stb? [link] -
busdriver_hu
csendes tag
Elnézést, ha nem idevaló a bejegyzésem!
Amióta a Filmión védettek a videók, a böngészőm (Edge Chromium) nem jeleníti meg őket. Más gépeken ugyanezzel a böngészővel nincs gond. Tudna esetleg valaki tippet adni, hogy miként juthatnék el újra a filmnézésig?
Köszönöm! -
Prozol
csendes tag
Sziasztok! Tudja valaki hogyan kell leszedni az új Facebook kisebb-nagyobb videóit?
-
tibymatic
újonc
Mert ez 11.-e után fog kinyitni a legtöbb NAVA pont és szerintem akkor dől el hogy bírja e ezt a DRM taknyolást a legtöbb gép. Szerintem. [Nem tudom, ennyire még nem ástam bele magam].
-
tibymatic
újonc
válasz
tibymatic #6759 üzenetére
[Bocsi, nem tudom hogy kell kommentet szerkeszteni ezért írok kétszer]. Esetleg tán még arra látok kilátást hogy azokon a helyeken ahol 8-10 éves Windows van telepítve van még a csigánál is lassabb a gép ott leveszik a kódolást, bár ez dec. 11 után fog eldőlni. Ebbe lehet reménykedni?
-
tibymatic
újonc
Múlthéten 2 napig megint kódolatlan volt a NAVA (mármint DRM ügyileg). Van rá kilátás hogy rájönnek hogy ez szar ötlet és visszaállnak kódolatlanra vagy engedjem el a kezét?
-
válasz
Sz.Vicky #6755 üzenetére
bennehagyva a sok reklámot, műsorajánlót, a képet pedig teleba*va logóval, korhatáros karikával meg sok esetben műsorajánlóval is a sarokban!!!!
hogy másképp lenne fent, ha a tévéadást rögzítik? az rtl mosttal meg kár is összehasonlítani, teljesen más célja van a kettőnek.
-
cocka
veterán
válasz
Sz.Vicky #6755 üzenetére
Nálam az volt a csúcs, amikor "konyhafőnökben" alulról a műsor kellős közepén betrollkodott egy vízszintes reklám, ami eltakarta kb. a kép alsó egyötödét.
Nem tudom az a műsor milyen karikával megy, de tuti esetleg gyerekek is nézik és oldalról bekúszik a töményreklám meg hasonlók.
-
Sz.Vicky
tag
De ha már ennyire levédik a rendszert, akkor normálisan is felrakhatnák a műsorokat, mint pl. az rtlmost-ra, nem pedig csapnivalóan szar, 288p-s felbontással, nagyon sok esetben a 4:3-as képet szétnyúzva 16:9-re, bennehagyva a sok reklámot, műsorajánlót, a képet pedig teleba*va logóval, korhatáros karikával meg sok esetben műsorajánlóval is a sarokban!!!!
Remélem ezt egy "illetékes elvtárs" is olvassa!!! -
cof
veterán
válasz
valentine21 #6753 üzenetére
Várható volt. A NAVA-n is újra DRM védettek lettek a tartalmak, múltkor gondolom tesztelték csak a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest