Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz Don Atosz #6620 üzenetére
Én Aliról vettem, egyelőre jónak tűnik, és nem drága.
Már csak azt sajnálom, hogy nem kapható a fejhallgató.
Egyelőre utódot sem találtam, nekem kényelemben ez mindent visz. (Nyilván lehetne újabb BT támogatás, kicsit jobb gombok rajta, nagyobb akku, de ezek nélkül sem cserélném le).Ha még lehetne kapni, ilyet vennék a feleségemnek is (mindig lenyúlja)
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
válasz Don Atosz #6684 üzenetére
A vicces, hogy enyém is "To be shipped" státuszban van. Szerintem túlvállalták magukat és így próbálják elérni, hogy az emberek maguktól mondják vissza, így nem ők törlik önkényesen a rendeléseket.
Nem fogom törölni a rendelést, meglátjuk, hogy mi lesz. Maximum több lóvét fogok visszakapni pár hét múlva a csodás forint árfolyam miatt
-
FattyDove
őstag
válasz Don Atosz #6682 üzenetére
Neked nem kamuzott egy olyat a support, hogy sajnos ide nem tudnak szállítani, ezért mondjam le én manuálisan a rendelést?
Dear customer,
Sorry to tell you that the stock of the item has been run out, the warehouse cannot process shipping.
Please cancel the order on your page.Mindezt úgy, hogy azóta is lehet rendelni és a rendeléseim közt is ott a termék természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Don Atosz #6620 üzenetére
Audio-Technica M-es sorozat (M40X, M50X, stb.) mérete elvileg ez. Ahhoz meg gyakorlatilag korlátlan lehetőség van. Legolcsóbb persze Aliexpressen vagy ebayen. Előbbin méret alapján is tudsz rendelni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- MSI GeForce RTX 3060 12Gb
- Msi Mag Infinite 12.- gen DDR5-ös i5-ös Gamer-Pc-Eladó , Számla-Ready !!!
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest