- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyikoc
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy JBL Tune 760NC-t nyúzok... vagyis nyúznék mert úgy döntött egy héttel a gariidő lejárta előtt hogy akkor ő egy 8 órás műszak alatt tölt kemény 10%-ot.
Már leadtam szervizelésre, viszont igazából két kérdésem van;
- Más is tapasztalt hasonló hibát a JBL-nél, vagy úgy en bloc fejhallgatóknál?
- 30-50e környékén milyen fejhallgatót ajánlotok, amiben van ANC, és több basszust tol mint a JBL? (A skullcandy-n gondolkodtam személy szerint)Fenyveske, hogy ennéd meg a karácsonyfák tűleveleit!
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz tinygoblin #8811 üzenetére
-
tinygoblin
csendes tag
Kedves tagok,
Tud valaki olyan szervízt vagy mestert, aki ki tud cserélni / tud alkatrészbeszerzésben segíteni egy Sony Playstation Gold fejhallgatóm esetében?
Sajnos megette a nap, és mállik a fülpárna és a fejpánt is..Köszönöm előre is!
Szopás útján terjed a tudás.
-
galocza
aktív tag
válasz gretzky77 #8800 üzenetére
beléjed is!
nagyon köszönjük a pozitív visszajelzést!
(utóbbiról legalább tudjuk, h igazi: negatívat csak az-én-jobban-tudom-nálad kölkök adnak).az, h "mások" szerint kevés a basszus, ne érdekeljen. kultúrembert a semleges hangzás vonz.
a fülesed bírja a LEGJOBB bt codeceket: aptx, aptx hd és aptx adaptive. ha van mi leadja ezeket, s a fülesed vissza is tudja adni - nincs miért szégyenkezni.lehet, h a testerek bassheadek voltak.
lehet, h buti iphone-nal, vagy sony ldac marhasággal rendelkeztek.
aptxet egyik sem tud.
ne aggódj: a tied a jó! 8) -
galocza
aktív tag
róka és farkas megy az erdőben.
-verjük meg a nyulat!
-node mé' verjük meg?
-ha van rajta sapka azé', ha nincs rajta, azé'!meglátják a nyulat, nincs rajta sapka, össze-vissza verik...
másnap:
-verjük meg a nyulat!
-nodemámé'?
kérünk tőle cigarettát. ha füstszűrőset ad azé', ha nem füstszűrőset, azé'!odamnnek a nyúlhoz:
-adj egy cigarettát!
-füstszűrőset, vagy nem füstszűrőset parancsoltok?-nédd' mán' a hülye nyúlon már megint nincs sapka...
a magam részéről sokat kellene fizetni, h legyen rajtam sapka, szóval... 8)
-
galocza
aktív tag
köszi, és bocsi.
ritkán járok erre már.
HA nagyon módos vagy, KLEER képes a, sok pénzért, s nem is igazán (könnyen) hordozható:
https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/sennheiser/rs-175-u-505563-p262357201/
oszt ott vannak a sonyk, előnyök-hibák, mint leírtam:
https://www.sony.hu/headphones/headband?headbandHeadphoneFeatures=home-wireless&cpint=headphones_product_finder_medium-ProductFinder-en_GL-responsivegrid_initial_productfinder_copy_2de persze a nagy kérdés (nem csak neked!), hogy mit szeretnék madzagmenteset, bluetooth, magamnak vagy gyermeknek.
ha telefon zenehallgatás, kb nincs gond. modern android telefonok mint támogatnak egy rakat codecet.
ha telefon filmnézés, az sem igazán gond: civilizált lejátszóban lehet késést állítani.
ha pc játék: NNNA, az gond lehet.
úgy általában a küldő- s fogadóeszköznek is uazt a codecet kell támogatnia.
van már egy csomó ilyen (aptx ll, aptx adaptive).akárhogy is, ha kölöknek szeretnék madzagmentest, én még mindig egy jól szóló rf (radiofrekvenciás) fülest mondanék.
az idő 98%ában jól szól (illetve úgy, ahogy a füles engedi), nincs tech macera, párosítás, miazmás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Royole RoWrite 2 Digitális Jegyzetfüzet /// Bontatlan // Számla + Garancia
- Turtle Beach Stealth 700 Gen. 2 Max Gamer fejhallgató // Számla+Garancia //
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, sotveres javíttását
- Logitech G733 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, sotveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest