Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Nem tudom, miert kell le "utazo nagykovet"-ezni, azert, mert en esetleg tobbet maszkalok az orszagban (valtozo), es a lefedettseg, meg annak minosege is egy fontos szempont. De a kornyekemen meg varosszerte is sok helyen szar, teszteltem honapokig, tobbszor is. Legyel vele szerencsesebb.
Az EU roaming meghagyasaert meg en is adom a pacsit, maradjon is igy. Meg a jelenleg kedvezo csomagajanlatokert.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
gulb
senior tag
Eddig ahol az ee szar ott a three is kb ugyan azt tudja... Ellenben 5g vel nagyon nagyon odaveri az Ee-met. ( jah ott 49.99 csak 100gb es max 100Mbites speedes a csoamagom a p6pvel..). Mivel nem utazo nagykovet vagyok igy kb mind1 milyen a lefedettsege a 3neek.. Az viszont nagyon jo, hogy EU 30 giga benne van az arba.
-
Zada
tag
Ezek a puklik / buborékok csak látszódnak vagy érezhetően kiemelkednek a képernyő azon részén?
-
TaylorPro
addikt
válasz micafighter #343 üzenetére
Én nem kapkodok. Van két évem. És imádom, engem nem zavar.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Squirrel
őstag
válasz micafighter #342 üzenetére
Google store
-
Yeffy
veterán
ha jol szamoltam, £168-at sporolsz vele 2 ev alatt a SIM free-hez viszonyitva. nem szamitva a CPI-t, tehat igazabol kevesebb lesz a vegere.
mennyi az, ~15%? nem mondom, h nem penz, de igazan adhatnanak ra tobb kedvezmenyt a szolgaltatok, ez nem valami nagy eresztes, plane ebben az arkateg-ban. persze a tobbi szolgaltato se jobb, sot.
a simara mondjuk nagyobb szam tud kijonni, ott mar ertelmezhetobb.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
gulb
senior tag
válasz Squirrel #333 üzenetére
Latom a kepen.. megneztem lampaval korben vilagotva ugy latom nalam nincs ilyen buborek.. uff..
Gariztatasnal en mindig az advanced valasztottam ( csak ha shop bol veszed engedte a google rohadjon el😛) es akkor jon elobb az uj a regit meg kuldened kell utanna. A szoveg oda van irva mert lehet hogy kozbe foldhoz baszod beaztatod stb...( Jahh es asszem befoglalnak 1200€ a kartyadra ha nem kuldened vissz a szar keszuleket...)
[ Szerkesztve ]
-
Squirrel
őstag
válasz TaylorPro #331 üzenetére
Ha teszel rá tempered glass-t, akkor az tompít rajta vagy ugyanolyan marad?
Ezt a cserét ajánlották:
By the way, which replacement option do you prefer? we have Exchange (Customer sends device first) and Advance Exchange (Google sends device first).Mondjuk ezzel a mondattal a cserére jogosító emailben nem tudok mit kezdeni:
If it turns out that the problem with your Pixel 8 Pro Obsidian 512GB (Unlocked) isn't covered under warranty, you may be charged the full cost of the replacement item.
A tag a customer service-nél kért képet, a fentit elfogatta, felajánlotta a cserét. Ezek után csak nem fognak szarakodni....
[ Szerkesztve ]
-
Squirrel
őstag
Az a baj, hogy rohadt nehéz lefotózni. Ilyenekkel van tele körbe a keretnél. Nem tudom, bekapcsolva mennyire látszik. De 1200 chf-ért ne legyen semmilyen se. Nem kell hozzá extrém erős fény. Aztán ha ilyen dolgokra valaki fogékony (én sajna az vagyok) már mindig látni fogja.
[ Szerkesztve ]
-
gulb
senior tag
Esku sracok en se a 8p se a 8on nem latom. Egyik kek masik arany 128gb-os... Feltesz vki kepet ide pls.
-
Squirrel
őstag
Enyém is puklis, teszek egy próbát cserére. Megőszültem, mire tudtam fényképet csinálni, amit a customer service elfogadott. Küldenek egy újat, aztán küldöm vissza a "régit". De biztos vagyok benne, hogy az új is ilyen lesz, szerintem egész széria ilyen üveget kapott
Az a baj, ha egyszer láttam, nem tudom nem látni (vagy hogy lehet jól magyarul mondani a once you see it you can not unsee it-et.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Google Store megint kezdi, mint a 7-eseknél... 2 Pro még nem került feladásra. Mindkettő kifizetve, erre most megint beterheli a kártyát....
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
gulb
senior tag
válasz TaylorPro #321 üzenetére
En nem kapcsoltam ki az 5g valogat folyamatosan... Nekem szinte tokeletes amit most tud uzemidobe. Jobb mint a 6p szoval nekem mar orom az egesz. ( raadasul ezert az arert🫢😛 ismet jovetel volt) Habar a sima 8 as lanyomnak £29.99/ho korlatlan net es hivas euba meg 30gb👍
-
TaylorPro
addikt
Csak 4G reggel óta. Nem érzem hogy sokat rontana ha az 5G aktív és váltogat.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz micafighter #319 üzenetére
Csodálkoztam is hogy feloldotta meg az OTP appot is.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
micafighter
nagyúr
5G magyar szolgáltatónál szerintem még csak a decemberben érkező frissítésbe van, ami bétában elérhető jelenleg. Viszont a 4G / LTE-t ki kéne írnia ha nem vagy Wifi-n. Szolgáltató/telefon függő, hogy LTE vagy 4G-t ír, nekem magyar Telekom-nál LTE-t ír a Pixel 7, Galaxy S8 Plus meg 4G+-t.
#2 rdt89 3D arcazonosító amúgy nincs, de olyan Face Unlock-ja van a Pixel 8 szériának, amivel az előlapi kamera arcfelismerése használható banki alkalmazásokhoz és fizetéshez: [link]
-
Gstyler
senior tag
válasz micafighter #317 üzenetére
A HD jel kint van, köszi.
De nekem nagyon fura, hogy LTE/VoLTE felirat nincs sehol...[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Pixelnél sajnos Gyári ROM-nál nem jelzi semmi, rootolva AOSP mods alatt be lehet állítani a kijelzést. Tesztelni tudod egyébként, ha mobilneten vagy 4G (LTE)-re csatlakozva, és hívást indítasz, akkor ha marad LTE-n a telefon, akkor működik a VoLTE. Ha nincs VoLTE, akkor hívás indítása után egyből le fog menni LTE-ről a telefon. Illetve úgy rémlik, hogy a híváselőzményekbe írni fogja a hívás mellett, hogy HD, ezt talán hívás közben is jelzi, de ez lehet attól is függ, hogy a másik félnél van-e VoLTE vagy VoWifi. Bejövő hívásnál szintén ha LTE-n marad a telefon, akkor megy a VoLTE. VoWifi-t Pixelen még nem nagyon sikerült működésre bírni magyar simmel magyar szolgáltatónál szerintem senkinek, de a HD jelzés ott is lenne hívás közben illetve a hívás után egy HD/wifi ikon a hiváselőzményekben a hívás mellett. Illetve ha jól emlékszem másik telefonnal ha ment a VoWifi, akkor telefont simán repülőgépes módba tettem, wifire felment és tudtam kimenő hívást indítani, így is lehet tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
Új vagyok Pixel fronton, úgyhogy elnézést az alap kérdésekért, de így első beállítás után felmerült bennem:
1, A fentről elvarázsolható menüben rengeteg mozaikot látok, de NFC ki-be kapcsolót nem (walletben is csak bekapcsolni tudom, ki nem). Mindig be kell mennem a menübe miatta?
2, Az always on display felület jól látom, hogy egy pozícióban áll és nem mocorog. Nem fog ez így beégni ?
2, Föképernyőn a kereső sávot nem tudom kiiktatni?
Előre is köszi
-
TaylorPro
addikt
Nyugi az enyém is puklis. Kikapcsokt kijelzőnél látszik erős közvetlen fényben. Ezért vissza nem küldöm az is tuti. Tömegcikk, használom. És baromi jó amúgy.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
ulmikukac
tag
válasz micafighter #307 üzenetére
UK google storebol vettem a bejelentes napjan, mar irtam is a supportnak es kuldtem rola kepet. Pontosan ott vannak ezek a puklik ahol a reddites postban levo kepen is.
Ki fogjak cserelni azzal nincs baj, csak a redditen irjak hogy a csere keszulek is ugyanolyan
Sajnos addig fogom cserelni amig nem lesz jo.Pixel 8 Pro bay
-
micafighter
nagyúr
válasz ulmikukac #306 üzenetére
Szomorú, ez a hátránya a preordernek, ha az első adagból kapjuk a cuccokat, a mi telefonjainkon jönnek ki ezek a hibák, amit később menet közben javítani tudnak. Sok telefonnál volt az első szériában legyártottaknál különböző gondok a kijelzővel, amit menet közben javítani tudott a gyártó. Aki nem vett preorderben annak érdemes lehet várni pár hónapot, nem csak az árak esése miatt, hanem az ilyen gondok remélhetőleg javítva lesznek menet közben.
Honnan vetted a telefont? Én szerintem írnék nekik ezzel kapcsolatban, nincs ezzel kapcsolatban gyakorlati tapasztalatom illetve nem tudom van-e 14 napos elállási lehetőséged, de szerintem az ilyen probléma esetén gariban cserélniük kéne a telót.
Ha a preorder bónuszt meg akarod tartani, akkor az elállás helyett lehet jobb út a garancia, már ha egyáltalán fedi az ilyen jellegű hibát a garancia.[ Szerkesztve ]
-
ulmikukac
tag
Észrevettem a 8 pro kijelzőjén apró puklikat. Redditen találtam róla infót. Esetleg más is tapasztalt ilyet?
Csak direkt fényben és bizonyos szögben látszik de van ebből a puklibol vagy 7 darab.[link]
Pixel 8 Pro bay
-
Vinrael
tag
Bár lehet korai még a kérdés, de szerintetek ez is megörökölte az elődökben is meglévő bugot, amitől egyes hálózatokon használhatatlan? Hívások később, vagy egyáltalán nem érkeznek meg, eldobott hálózat, stb?
https://www.youtube.com/channel/UCGzkAM74dJ_Vo2r73Y1tv2Q
-
gulb
senior tag
Gyerekek ez a magic editor tool besz......ok! ) imadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Windows 11
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest