Új hozzászólás Aktív témák
-
Tewe013
őstag
válasz tomboy0013 #90 üzenetére
+1, a 7 Pro-t imádtam élőben, mellete a 13 Pro-m csak egy közepes valaminek nézett ki.
-
KismAji
tag
válasz tomboy0013 #95 üzenetére
Szerintem alzáról így sem érné meg megvenni, főleg, hogy ajcsi sem járna úgy hozzá. Családtag osztrákoknál dolgozik, meg is tudnám oldani, hogy hozzá rendelem meg, ő meg elhozza nekem. 450.000 + óra vs 520.000 only teló, nagyon nem mindegy
Egyébként eddig egyszer sem kellett visszaküldenem telefont, pedig azért 1-2 megfordult nálam, remélhetőleg ezt sem kellene, maximum akksi csere miatt
[ Szerkesztve ]
-
HUNgabus
senior tag
válasz tomboy0013 #95 üzenetére
Igy van, az én Pixel 7 céges számlás, 3 év Magyarországi garival, és azonnali készülékcserével vettem Tőlük.
Eladni is konnyebb lesz igy (talán), amint kicsit jobb aron lesz náluk a 8as széria. -
Bati0501
őstag
válasz tomboy0013 #106 üzenetére
Köszi szépen a tippet!
-
TaylorPro
addikt
-
Yeffy
veterán
válasz tomboy0013 #174 üzenetére
Jo, nem grafit szurke, akkor feketes szurke (Obsidian).
Majdnem ugyanaz.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
HUNgabus
senior tag
válasz tomboy0013 #231 üzenetére
Tuti? Tavasszal még ment a 3 év, csak be kellett regelni vmi partner programba, pár kattintás csak.
[ Szerkesztve ]
-
Squirrel
őstag
válasz tomboy0013 #271 üzenetére
Igen, a moddoltra gondoltam.
-
TaylorPro
addikt
válasz tomboy0013 #291 üzenetére
Igen. Pontosan így van ahogy írod. A 6 még bukdácsolt, a hetes baromi jó, és a 8 érezhetően finomodott. Csak szokni kell a kisebb méretet. De legalább egy kezes. Nekem eddig nagyon bejön. De kicsit hiányzik a szép fehér hetesem, nagyon jó az is.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
bedibazsa
senior tag
válasz tomboy0013 #291 üzenetére
A Pixel 7 Android 14-en valami szenzációs üzemidőben, ahhoz képest, ami volt. A készenléti fogyasztás volt a leggyengébb pontja, de megoldódott. Olyan, mintha új telefonom lenne.
[ Szerkesztve ]
-
bedibazsa
senior tag
válasz tomboy0013 #361 üzenetére
Nem feltétlenül megszokás, sokkal kényelmesebb lent. Én fent szoktam meg, mert nincs más opció sajnos.
-
addikt
válasz tomboy0013 #458 üzenetére
Nagyon nagy szerencséd volt eddig, nem is értem, ha csak egyszer lerakják tok nélkül a kamerára, gatya is van neki.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Technoman
őstag
válasz tomboy0013 #499 üzenetére
Itt az általam leírt második mondatom lenne a fontos, nem ez a zugcég.
-
Technoman
őstag
válasz tomboy0013 #504 üzenetére
Elmondom, hogy ÉN miért írtam be, amit beírtam. Az áresés nem akarom tovább ragozni.
Igaz, hogy csomó kisboltban (nevezzük így akkor őket) elérhető, de tudtommal csak az Alza az, aki egy esetleges meghibásodás során, gari időn belül, rendes szervizbe küldi (értsd a Google-hoz), a többinél erről már nem vagyok annyira meggyőződve.
Pár héttel ezelőtt én is majdnem elcsábultam egy jóárasított 7 Pro ügyben (255k) , de aztán inkább hagytam, mert végiggondoltam az egészet.
Az árváltozásról (Alzánál) meg csak annyit, hogy nem olyan régen (cca pár hete), amikor még nagyon friss volt a 8-as, volt 288K-ért is fent új 7 Pro (akkor kellett volna megvennem)[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
válasz tomboy0013 #513 üzenetére
Tudom. Csak gondolom oregszek es mar csak hasznalni szeretnem.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nbukta77
addikt
válasz tomboy0013 #536 üzenetére
Ertem en, de 38 mb kb 1 ora?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Uher
aktív tag
válasz tomboy0013 #641 üzenetére
Kis piacot ugy kell erteni, hogy csorok is.
-
veterán
válasz tomboy0013 #646 üzenetére
a félmillás telefonok nagy részét részletre veszik a szolgáltatónál valami jóó drága díjcsomaggal.
istálló? gazemberség? hupákolás?
-
ata007
tag
válasz tomboy0013 #657 üzenetére
Nem feltetlenul van igazad. Nezd meg azokat az orszagokat, ahol jelen vannak. Aztan nezd meg az azokban az orszagokban beszelt nyelveket. A magyar eggyikre se hajaz ... Se a roman, se a cseh, szovak, szerb, lengyel ... Sorolhatnam. De igy volt ez ha jol emlekszem az Apple cuccaival is egy idoben. Sot, ha jol tudom Apple tv meg most sem erheto el ... Legalabbis nalunk (RO).
-
ata007
tag
válasz tomboy0013 #659 üzenetére
A Google nem csak keszuleket, szolgaltatast is kinal. Es itt a lenyeg: ha nem tudjak a te nyelveden adni, akkor inkabb nem adnak semmit. Nem erdemes X embert tartani a magyar nyelv miatt. Es meg y-t a masik, z-t a harmadik ... Sorolhatnam. Pl. real time forditas ... Lehet te nem hasznalnad, de valaki igen, es hogy nez az mar ki, hogy a nemet, portugal, francia megkapja a sajat nyelvere, te meg nem.
Nem kell eggyeterteni a Google uzletpolitikajaval, de ok ezt a dontest hoztak es kesz. Ha van kapacitas, hogy bevonjanak mas orszagokat, meg fogjak tenni. Errol pletykakat hallani nalunk, nem tudom mennyire valosak. Majd kiderul.
-
veterán
válasz tomboy0013 #657 üzenetére
valószínűleg felmérték, mennyibe kerülne betörni a piacra, mennyi eladott készülékre számíthatnak, és erre jutottak.
istálló? gazemberség? hupákolás?
-
gulb
senior tag
válasz tomboy0013 #691 üzenetére
Az a jo a google arazasban, hogy elorendeles eseten mindig adtak valami £200+ erteku cuccot a telefon melle. Nah most ha azt levonod az arbol ki is jon,hogy meg mindig draga... Eladni amugy se nagyon lehet a pixeleket jo arba szoval inkabb ahogy irod varni kell es hasznalni.
-
gulb
senior tag
válasz tomboy0013 #693 üzenetére
Nah azert ez igy nem telejsen igaz.. A p6p elso geberacios tenzor az szar volt😛 megoldottak mar amennyire lehetett. De elotte es 7 ota ezzel sincs gond. Persze bugok vannak mint az ajfonoonal ott is kellett mar nem egy patch csak mukodjin.. Nincs akkor bug halmaz mar pixel vonalon.
-
PeteePeti
őstag
válasz tomboy0013 #702 üzenetére
Igen, azért vásároltam ott, mert azt a bizonyos telefont ebben a sz.rra való országban nem lehet hivatalosan beszerezni! Ergó maradt a szürke importos beszerzés! De azért még nem kell a vásárlót hülyére venni, mivel belőlünk élnek, ha nem tévedek! Arról nem is beszélve, ha ennyire tróger banda, akkor meg pláne nem hiányzik nekik egy fogyasztóvédelemi ellenőrzés! Főleg úgy, hogy nem én vagyok gondolom az egyetlen akik rájuk küldte! Szal, ha valaki olyan hülye, hogy egy ilyen céget üzemeltet és ennek ellenére bevállal egy vizsgálódást, az meg is érdemli! De ha sokat szaroznak még a NAV-ot is rájuk küldöm (van a családban NAV-os nagykutya)!
Na de befejeztem, mert ez már nagyon off!!!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
floratm
senior tag
válasz tomboy0013 #702 üzenetére
"Bocs az őszinteség miatt de azért léteznek ilyen cégek mert a hozzád hasonlók támogatják a vásárlásaikkal."
Majd az adóhivatal eldönti hogy ezek a cégek mennyire adócsalók, nehogy már a vásárlón kérd számon ezt is.
Az pedig az ilyenek miatt van mint te hogy szénné vagyunk adóztatva, de én nem fogok drágában venni semmit hogy tóth gabi meg nagyferó féle senkiháziak között szétosszák
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Hardcore café
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest