Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
gyerekkor ota mindenkiben azt az allaspontot mereviti a kornyezet hogy meg kell felelnie. mar ovoda, iskola, munkahely. minden verseny, kovetelmeny. aztan a fogyasztoi tarsadalom ugye termeli a kovetendo mintakat akiknek selymes a hajuk es illatos a torulkozojuk.
talan a burok arra kell hogy megfeleljunk - sikeres embernek lassuk magunkat, hogy onbizalmunkat erositsuk?
vagy ahogy tildy te irtad - ne kelljen szembenezni azzal hogy valamennyien 'bolondok vagyunk'?
ezert irta sir pocok hogy ma kicsit egoistanak kell lenni hogy valahogy boldoguljunk?
nem hiszem hogy az irigy nem erzi jogosnak amit akar, nem hiszem hogy a kapzsi nem azt gondolja hogy o valojaban szegeny, meg azt sem hiszem hogy a tolvaj alavalo embernek tartja magat, az ego segitsegevel feloldja az ellentmondast hogy neki miert van joga elvenni valamit. az irigy, a kapzsi es a tolvaj nem tanuljak meg soha uralni (vezetni, hasznalni) ezeket a tulajdonsagaikat, mivel ezek el vannak temetve, igy a tulajdonsagaik 'kihasznaljak' oket, ami vegul ez elkepzelhetoen szemelyes problemakba torkollik.
mikor osszeroppan az ego valami traumatikus behatas miatt, no, az a lelki zsakutca. rakenyszerulsz hogy szembenezz magaddal akaratod ellenere. sajze. el tudom kepzelni, de sosem eltem at - elobb jelent meg az eletemben a tao ami segitsegevel meglattam magam. sajze.
ide kapcsolodik amit kymcoval beszelgettem: hova fordulhat valaki ebben a helyzetben? lehet uj eletet kezdeni magad es szeretteid erejevel, vagy fizetni az agyturkasznak, vagy menni templomba ahol nem veregetik vallon, de a kezuket nyujtjak. de az szerintem nem tipikus hogy 'erotlenul' keleti vallasokhoz kepes fordulni valaki. a taoizmushoz meg kulonosen elkepzelhetetlen, a taoizmus kicsit... szemelytelen ilyen szempontbol.nicht kompot
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest