Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kolja58 #27929 üzenetére
Ezt sértőnek is veheted, ezért egy cseppnyit leírok abból amit még nem érintettem.
Az állat csoportoknak úgy nevezett csoport Énjük van. Ez az Én dönti el mi történik a konkrét állattal. Pl. a kutya megtámad vagy hozzád dörgölőzik.
Mivel az állat nem gondolkodó lény az ösztönei vezérlik.
Mi van az emberrel? Az ember felépítése: fizikai test, éter (de inkább élet) test, asztrál test és az a bizonyos Én. Soroljam még? (ez jóval kevesebb a jéghegy csúcsánál)
Ki az energia vámpír? (csak a sokktól védelek (amit a rengeteg új információ okozna), hogy ha lehet ne szakadjon meg a beszélgetés)
De persze te már döntöttél.
Energia vámpír honnan a hócipőből rántottad ezt elő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest