Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• talmida

Közösségépítő

válasz WN31RD #2332 üzenetére

Mégegyszer elnézést kérek, hogy untattalak. ( Az első hsz-omban tényszerűen konkrét gondolatokat közöltem a Bibliából. Azt személytelen rizsának tartottátok. Aztán direkt a szubjektív tapasztalataimmal fűszereztem a mondandómat, akkor meg fantáziáló...''önámítónak'' véltetek. :DDD

Nem baj. Majd a végén kiderül, hogy kinek van igaza.

Én 33 éve egyszer sem csalódtam sem a Bibliában sem Istenben. Isten sok csodát tett velünk --az egész családunkkal. Testileg, lekileg, szellemileg is sok áldásában részesülhettünk. Anyagilag és egészségileg is nagyon sokat köszönhetünk Neki.

De minden ajándékától függetlenül, pusztán a szellemi igazságok megértése miatt is nagy hála van a szívemben Felé, mert óriási kiváltságnak tartom a Vele való közösséget, ami mindazok része, akik Istent szeretik.

Ebben a topikban talán nem szentségsértés, ha Jézust idézem :F

János 14:

21. A ki ismeri az én parancsolataimat és megtartja azokat, az szeret
    engem; a ki pedig engem szeret, azt szereti az én Atyám, és én is
    szeretem azt, és kijelentem magamat annak.

23. Ha valaki szeret engem, megtartja az én beszédemet:
    és az én Atyám szereti azt, és ahhoz megyünk, és annál lakozunk.

24. A ki nem szeret engem, nem tartja meg az én beszédeimet...

( Dallasban a CFNI-on végeztem a Pastoral Ministryt, tehát nem csak laikusként tudnék hozzászólni a témához, de nincs kedvem. Biztosítok mindenkit, hogy nem foglak untatni benneteket. Eddig sem jöttem ide, ezentúl sem kívánok. Csak olyanokkal szeretek beszélgetni erről, akik igaziból érdeklődnek Isten és az Igazság iránt.
    Ott abban a topikban helyénvalónak éreztem, hogy szóljak, mert még most is azt gondolom, hogy valóban megoldást adna az Istenhez fordulás, Bibliára figyelés, Krisztus követés --amit real_life-nak írtam.

De megértettem, hogy őt is idegesíti ez a téma. (Korábban ezt nem tudhattam róla...ezért fordulhatott elő, hogy bibliai bölcsességekkel akartam segíteni neki. )

Persze tudom, számodra, meg a többség számára lemosolyogni való a Biblia. Megértelek, mert én is ugyanígy vélekedtem addig, amíg meg nem győződtem az ellenkezőjéről. .....de nem kötelező a ''disznótor''.

[Szerkesztve]

IN GOD WE TRUST!

Új hozzászólás Aktív témák