Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
Mégegyszer elnézést kérek, hogy untattalak. ( Az első hsz-omban tényszerűen konkrét gondolatokat közöltem a Bibliából. Azt személytelen rizsának tartottátok. Aztán direkt a szubjektív tapasztalataimmal fűszereztem a mondandómat, akkor meg fantáziáló...''önámítónak'' véltetek.
Nem baj. Majd a végén kiderül, hogy kinek van igaza.
Én 33 éve egyszer sem csalódtam sem a Bibliában sem Istenben. Isten sok csodát tett velünk --az egész családunkkal. Testileg, lekileg, szellemileg is sok áldásában részesülhettünk. Anyagilag és egészségileg is nagyon sokat köszönhetünk Neki.
De minden ajándékától függetlenül, pusztán a szellemi igazságok megértése miatt is nagy hála van a szívemben Felé, mert óriási kiváltságnak tartom a Vele való közösséget, ami mindazok része, akik Istent szeretik.
Ebben a topikban talán nem szentségsértés, ha Jézust idézem
János 14:
21. A ki ismeri az én parancsolataimat és megtartja azokat, az szeret
engem; a ki pedig engem szeret, azt szereti az én Atyám, és én is
szeretem azt, és kijelentem magamat annak.
23. Ha valaki szeret engem, megtartja az én beszédemet:
és az én Atyám szereti azt, és ahhoz megyünk, és annál lakozunk.
24. A ki nem szeret engem, nem tartja meg az én beszédeimet...
( Dallasban a CFNI-on végeztem a Pastoral Ministryt, tehát nem csak laikusként tudnék hozzászólni a témához, de nincs kedvem. Biztosítok mindenkit, hogy nem foglak untatni benneteket. Eddig sem jöttem ide, ezentúl sem kívánok. Csak olyanokkal szeretek beszélgetni erről, akik igaziból érdeklődnek Isten és az Igazság iránt.
Ott abban a topikban helyénvalónak éreztem, hogy szóljak, mert még most is azt gondolom, hogy valóban megoldást adna az Istenhez fordulás, Bibliára figyelés, Krisztus követés --amit real_life-nak írtam.
De megértettem, hogy őt is idegesíti ez a téma. (Korábban ezt nem tudhattam róla...ezért fordulhatott elő, hogy bibliai bölcsességekkel akartam segíteni neki. )
Persze tudom, számodra, meg a többség számára lemosolyogni való a Biblia. Megértelek, mert én is ugyanígy vélekedtem addig, amíg meg nem győződtem az ellenkezőjéről. .....de nem kötelező a ''disznótor''.
[Szerkesztve]IN GOD WE TRUST!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Assetto Corsa
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DIGI internet
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest