Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
válasz Viszlát #1751 üzenetére
''De ha valóban ismerkedni akarsz egy valással, akkor el kell fogadd annak sajátos jellemzőit is. Még a valláskutatók is hivatkoznak a Bibliára, mint ''alapsztorira''... ''
alapsztorikent szerintem is rendben lenne.
itt csak arra celoztam hogy peldaul azt allitom hogy 'vallonveregetos' vallas (lelki segitseg stb).
erre kapok negy-ot idezetet a bibliabol arrol hogy az ember bunos (nem hisz istenben), nnno, es a kovetkeztetes fel mondatban hogy hahaaaa, a keresztenyseg nem is ''vereget''. ez az ami erdektelen (szerintem), mivel ez nem cafolat, itt a bibliaidezetek argumentumkent vannak hasznalva es nem forraskent / alapkent.
'' Emögött semmi tisztelenség nincs szándékügyileg, sőt, részemről ez kifejezetten a vitapartner tiszteletben tartása, mert nem akarom hamis és félrevezető információkkal ellátni. ''
abban talan megallapodhatunk, hogy fel sem merulne bennem (szerintem senkiben) hogyha a bibliara hivatkozol idezet nelkul akkor az nincs is benne a bibliaban. ahogy celoztam ra, szamomra az a tisztelet jele ha veszed a faradtsagot es a megertes utan megfogalmazod a mondandodat es leirod az eredmenyt. a belapatolt idezetek utani konzekvencia levonasokban nehez a tisztelet jelet felfedezni -am igazad van, hogy lehet vele alatamasztani es szinesiteni alkalmankent.
de, ez nem azt jelenti hogy en azt akaroom hogy barki elhagyja az idezeteket, megvaltoztassa a szokasait. csak siman maganvelemeny, semmivel sem tobb vagy kevesebb.nicht kompot
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest