- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos nekem is van egy MCP. Nem is tudom mikor láttam utoljára ennyi beszívódást egy maketten. Az összes pattintófülnél van egy, majdnem az egész felületet tömíteni kellene többé-kevésbé. A három féle műanyag háromféle keménységű (a szürke még csak-csak, de a fehér és a fekete rohadtul lágy), ráadásul a hűlés során háromféleképpen zsugorodott. Szóval az illeszkedéssel is vannak bajok (a hajtóművek feletti hőálló borítást alig lehet a helyére feszegetni, és félre van csúszva: amennyivel bentebb van az egyik oldalon, annyival kintebb a másikon). Az öntőcsapok elég bizarr helyeken tudnak lenni. Az alkatrészek is ötletszerűen vannak szétszórva a kereteken. A beömlőcsatornák négy alkatrésze négy kereten van, a belső pilonok öt alkatrésze hármon. Az se rossz, hogy az N/S ECM burkolatainak a nyílása gyárilag ki van képezve, csak éppen az a J-n nem kell. Nem baj, ragaszd le egy öntapadós matricával! Festési utasítások nincsenek az összerakási rajzokon, csináld ahogy akarod. Engem nem igazán érdekel, tudom mi milyen kell legyen. De ez egy elméletileg kezdőknek szánt készlet (skill level sincs feltüntetve rajta, legalábbis én nem találok ilyet a dobozon. A videoban Level 3-nak írják). Szerencsére nekem csak 8k-ba került, de nem ér többet 4-5k-nál. Az F-8E Crusader-ük 7k-ért oda-vissza megeszi a Phantomot. (Skill 4) De ez a készlet még az ősöreg Monogram-tól is elmarad szinte mindenben. A Monogram egyetlen hártánya a pozitív panelvonalazás. Azt leszámítva az öntés fantasztikus. Itt-ott látszik a kora, de azok könnyen javíthatóak (pl a fegyverzet). Fele annyiba kerül, mint az Academy, igaz ma már a Revell gyártja (természetesen a szerszámot utoljára a Monogram újította fel, leginkább emiatt van annyi hiba az öntvényen.) Nekem egy eredeti 1985-ös példányom van, azon egy deka sorja sem volt, és az alkatrészek is sokkal élesebbek, mint a Revell gyártmányon. Ja, és természetesen mi más lenne a matrica, mint Jolly Rogers. Mert nem lehet semmi különlegeset.
[ Szerkesztve ]