Hirdetés
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
-
IT café
A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.
További tudnivalók >>>
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Több SmartTag2 (4db)-os pakkot is értékesítettem már hardveraprón. Mindegyik csomag bontatlan, egyikre sem volt még panasz.
Az imént jelzett az egyik vevőm, hogy kibontotta a csomagot és kevesebb volt benne (3db). Csomagküldéssel vásárolta.
Ebben az esetben mit kellene tennem? Ilyet még nem tapasztaltam sose.
A kérdést feltettem a "Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?" topikban is.
Előre is köszönöm! -
válasz
ForRedGlory #2088 üzenetére
Én ehhez csak annyit fűznék, hogy a Samsung az vélhetően hamarosan még nem fog semmit sem tenni az ügy érdekében. Nekem tavaly egy hasonló hiba miatt hét (7) hónapos herce-hurca következett.
A Samsung egyébként ilyen esetben egy kért számlaszámra fogja visszautalni a téves összeget, mivel utánvétes vásárlás volt. -
válasz
Darth_Revan #1975 üzenetére
Szerintem nem hibáztál. Kompatibilitási hiba az egy másik témakör. Képzeld el,hogy pista vesz egy processzort, majd közli, hogy nem indul vele a számítógep. Később kiderül, hogy AM4-es processzort vásárolt, míg az alaplapja lga 1700. Itt sem az eladó hibája.
-
Szerinted az nem ugyanolyan probléma, ha téged vernek át? Inkább gondold így.
Van bizonyíték arról, hogy működött, utána szenvedett --> elromlott, van pár ötletem, hogy mi történhetett, de ez nem feltétlenül a te problémád már.
HDD lednek mi köze van ahhoz, hogy bootol-e?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- HP 763838-B21 Workload Accelerator 3.2TB (SanDisk SX300) PCIe SSD 3 db eladó
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest