- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
-
IT café
A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.
További tudnivalók >>>
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Adott szó kategóriában ez szimplán átverés, nyugodtan jelentsd Hardverapró felületen, aztán ha nem rendezi, összegtől függően a rendőrség is szeretni fogja. A használtpiac nem arról szól, hogy 0 felelősséget vállalva működőként értékesítünk döglött cuccokat..nem zsákbamacska ez.
-
b0bcat
addikt
Értettem a sztorit. A bizalom elveszett. Én ezért nem tennék ebbe több pénzt, hanem megpróbálnám visszaszerezni tőle azt, amit elutaltam korábban. Nagyobb az esély a 14K mínuszra szerintem, mint a 4-re.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Yamaha R1
tag
Ne húzd az időt, jelentsd a hirdetést. Írd le a moderátoroknak hogy pontosan mi történt, ők majd eldöntik mit kell tenned.
Amíg emberünk nem tisztázza a helyzetet, én tuti nem venném át. Az egy dolog, hogy “véletlen” elrontja a feladást. Megtörténhet. De mivel nem válaszol az üzeneteidre + nem is próbálja meg rendezni a helyzetet, ez mindenképpen szándékosságot feltételez.
És nyugodtan írd be ide a nevét. Nem baj, ha ilyen ügyeknek nyoma marad. Amennyiben majd normálisan rendezi a helyzetet, maximum egy modi törli.
[ Szerkesztve ]
-
Bengio
tag
"Yamaha R1: Írd le a moderátoroknak hogy pontosan mi történt, ők majd eldöntik mit kell tenned." - nem fogják megmondani, mit kell tennem, ők felszólítják, hogy rendezze velem az ügyet, ha 8 napon belül ez nem sikerül, akkor jelentsem újra, és kitiltják az oldalról
Nade. A felszólítás után válaszolt: leírta, hogy ő nem fogja állni a több ezer forintos postát, csak mert nekem sok pozitívom van. WTF? Ő becsülettel elküldte a cuccot, amit kértem, nem sajt van benne, ne aggódjak.
Tegnap felhívtam, telefonban hazudik, ordibál, káromkodik, majd kinyomja Felhívtam még egyszer, megígérte, hogy visszautalja a 3000 ft-ot (ami ugye 4000), ha már nekem ennyire kell a pénz xD Természetesen ez nem történt meg. Mivel a postán maradási ideje a csomagnak lejárt, így visszaindul hozzáHa megadom a számom privátban, kijelzett számról hívj! -> Rejtett számról érkező hívást nem veszek fel. Köszönöm.
-
Yamaha R1
tag
Jók a kilátások…
Hazudik, nem válaszol, rád teszi a telefont. Tisztességes üzletfél ilyen dolgokat nem csinál.
Teljesen mindegy honnan nézzük, ő hibázott (hogy direkt, vagy véletlenül szerintem lényegtelen). Innentől nincs joga feltételeket szabni. Kötelessége viszont helyrehozni a dolgot úgy, ahogyan megegyeztetek.A vicc kedvéért megemlíthetnéd neki ezt a topicot. Jöjjön, aztán vázolja már fel az ő verzióját. Elmesélhetné, hogyan sikerült egy 10 ezer forintos procit 4 ezerért feladni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest