Aktív témák
-
tusi74
őstag
Adott az alábbi problem, ami sürgősen megoldásra vár.
Adott egy fogászati rendelő, ahol leledzik egy digitális röntgen. Ehhez a digitális
röntgenhez tartozik egy ún. USB-box, amin keresztül össze lehet kötni a számítógéppel, és akkor a rólad készített kép megjelenik a szgép monitorán.
A legnagyobb probléma a távolságokkal van, mivel kevés volt az USB kábel hossza, vett még 5m-t, amit valami ismerőse megforrasztott, hogy jó legyen,
+ közbeiktattak egy jelerősítőt.
Majd azt tapasztalták, hogy a gép nem látja az USB-BOX-ot. Írtak a gyártónak e-mailt, aki azt írta vissza, hogy ellenőrizzék az USB box energiabeállítási opcióit, és küldött egy screenshotot, ''az eszköz felébresztheti a gépet alvó állapotából'', ne legyen beklikkelve. :F Szerintem ennek semmi köze, hogy látja-e a gép, vagy sem.
Vagy küldenek egy béta verziójú firmware-t :F, frissítsék az USB-box firmware-jét.
A képhez tartozik, hogy az egész digit rtg+USB eszköz 800000 Ft.
Szerencsétlen fickó, most kapkodja a fejét, mit csináljon, nem nagyon ért hozzá, fogorvos (abban szuper), marhára fél, hogy elba.... az USB-box-át, így meg nem tudja használni.
Megígértem neki segítek, csak még nem nagyon tudom, hogy.
Pl. lehetne neki valahol venni minőségi USB kábelt, minél hosszabbat, kipróbálás céljából?
Vagy egyéb ötlet?
Aktív témák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- PR-Telecom
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest