Aktív témák
-
Flashy
veterán
semmiképp se használjatok kézzel forrasztott kábelt (romlik az átvitel minősége), és ha többféle hosszabbító kábelt lehet kapni boltban, próbáljatok minél vastagabbat venni, akkoris ha drága. az valószínűleg jobb minőségű lesz, esetleg jobb árnyékolással. és USB hub amint írtam legyen külső tápos (adapteres).
-
Flashy
veterán
usb hosszabbítás szabvány szerint:
kábel max hossza 5m, usb hub-bal kell toldani, legfeljebb 5 hubot egy láncba, legalább minden második hub legyen aktív (külső tápos) nemtudom mit bütyköltek a kábelen, csak venni kell egy aktív hubot és összedugni szabvány kábellel minden forrasztás nélkül. ha így sem megy, akkor valami miatt az adott berendezés jele nem viseli el a hosszabb kábelt. -
tusi74
őstag
Up
-
tusi74
őstag
Adott az alábbi problem, ami sürgősen megoldásra vár.
Adott egy fogászati rendelő, ahol leledzik egy digitális röntgen. Ehhez a digitális
röntgenhez tartozik egy ún. USB-box, amin keresztül össze lehet kötni a számítógéppel, és akkor a rólad készített kép megjelenik a szgép monitorán.
A legnagyobb probléma a távolságokkal van, mivel kevés volt az USB kábel hossza, vett még 5m-t, amit valami ismerőse megforrasztott, hogy jó legyen,
+ közbeiktattak egy jelerősítőt.
Majd azt tapasztalták, hogy a gép nem látja az USB-BOX-ot. Írtak a gyártónak e-mailt, aki azt írta vissza, hogy ellenőrizzék az USB box energiabeállítási opcióit, és küldött egy screenshotot, ''az eszköz felébresztheti a gépet alvó állapotából'', ne legyen beklikkelve. :F Szerintem ennek semmi köze, hogy látja-e a gép, vagy sem.
Vagy küldenek egy béta verziójú firmware-t :F, frissítsék az USB-box firmware-jét.
A képhez tartozik, hogy az egész digit rtg+USB eszköz 800000 Ft.
Szerencsétlen fickó, most kapkodja a fejét, mit csináljon, nem nagyon ért hozzá, fogorvos (abban szuper), marhára fél, hogy elba.... az USB-box-át, így meg nem tudja használni.
Megígértem neki segítek, csak még nem nagyon tudom, hogy.
Pl. lehetne neki valahol venni minőségi USB kábelt, minél hosszabbat, kipróbálás céljából?
Vagy egyéb ötlet?
Aktív témák
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest