-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
bibalint
csendes tag
Sziasztok! Most hallottam a remek hírt, hogy a régi boxok mehetnek a kukába ősszel és vagy offline box kevesebb szolgáltatással vagy a csilli villi Vodafone TV jöhet... Nemrég cserélték a modemet is az új Wi-Fi-s Compal csodára, a 4 LAN portját be is laktam gyorsan. A kérdés, hogy a Vodafone TV box-ba mehet switchen keresztül a net, vagy az máris megborítja a rendszert? Két szintes családi ház, az alsó szintre eddig csak egy UTP-t vezettem le ami egy AP-be csatlakozik, hogy legyen Wi-Fi... Még egy UTP kihúzása nem annyira könnyen lenne megoldható... Meg fog elégedni a VTV azzal, ha itt egy switchet is beiktatok? Van valakinek erről tapasztalata? Köszi!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest