- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
válasz
kabelmania27 #75444 üzenetére
Osztó és aztán pct-drs-6l-nt csatlakozó van
-
Dan-szan
senior tag
válasz
kabelmania27 #75430 üzenetére
-
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
válasz
#54715584 #75437 üzenetére
Jól érted, nem lesz visszanéző és csak 1 napnyi műsort mutat majd a box. A Horizon GO műsorújságját nem fogod tudni összekapcsolni a saját box-oddal. Nekem van egy box 2 mediacarddal, annak van saját műsorfelvevő/műsorújság appja, amit kb. ki lehet dobni, mivel 1 napra mutatja csak a műsorokat. Ha fixen beállítasz egy idősávot felvételre, úgy működik, azt fel fogja venni, de ez nagyon macera és hamar meg lehet unni. Akkor már a hibáival együtt is kényelmesebb a Horizon Box vagy a Horizon GO app visszanézője pl. valami androidos kütyün nézve, legalábbis én erre jutottam.
-
törölt tag
Mire gondolsz? A saját box működik, többeknek is van itt olyan, engem az érdekelne, hogy mi van lekorlátozva így, illetve hogy az opció amit írtam, az működne-e úgy? Vagy mondjak le a felvételről és más opciókról, de cserébe legyen egy gyors és használható és élvezetes felületem?
-
válasz
Intruder2k5 #75433 üzenetére
Ja, lehet, elakadtam ott, hogy visszatartja a CB.
Bőven jó a 300 Mbps nethez is az RT-N15U. -
törölt tag
Sziasztok,
Ha jól értem az elmúlt időszak beszélgetéseit, akkor ha saját boxot veszek, akkor a felvétel nem működik csak 24 órára előre illetve nem lesz visszanéző funkció?
A Horizon Go applikációban előre egy hétre van műsorújság, ahol lehet felvételt beállítani. Ez így ebben a formában sem működne? Tehát saját box, de a felvételt azt az applikációban állítom be? Illetve így sorozatoknál működne-e a folyamatos felvétel, hogy minden részt felvesz? Üfsz tud infókat adni erről? -
-
Gzu73
tag
válasz
kabelmania27 #75428 üzenetére
ja, max kérik, hogy vigyem be vagy adjam fel postán.
kicsit tartok tőle, hogy határeset. -
kabelmania27
félisten
válasz
Dan-szan #75429 üzenetére
Amennyiben nem terheltek a letöltési csatornák elég lesz a nyolc csatorna, max csúcsidőben nem 300-al fog menni hanem 270-280-al.
Várd meg amíg lejár a hűség és saját beüzemeléssel kérd a modemet.
Ha megírod a modemértékeket meg tudjuk írni, hogy kell-e szakadástól tartanod. -
Dan-szan
senior tag
Nekem is júniusban jár/na le a hűség,hívtak is de ez a connect box visszatart egy kicsit. Jelenleg TC7200 és egy Asus RT-N15U dolgozik .
Szerintetek elég lehet még a 300-as nethez? Ha a router bírja akkor talán mégis jöhet a CB úgy csak nem annyira vészes. -
kabelmania27
félisten
-
Gzu73
tag
válasz
kabelmania27 #75419 üzenetére
digital gold
digital HBO Pak
HD csomag
HD plusz TV-n
Fiber Power 240/20
ePack kedvezmény
Nonstop S díjcsomag
9716,69viszont nem a havidíj a gond, jó lenne tv premium, csak nem tudom melyik net lenne jó mellé.
hétköznap 3 ember: youtube, netflix, kis torrentezés, hétvégén +1-2 fő
erre elég a 150/10? -
4Grider
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #75425 üzenetére
Hüle kérdésre ne várj választ.
Részletezve: Az ICMP állítgatásának semmi köze az elérhető sávszélességhez. Az ICMP kizárólag hibaészlelésre való. -
h1ght3chzor
őstag
válasz
h1ght3chzor #75402 üzenetére
Valaki
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #75417 üzenetére
Bejött. De a hd-kra azt írja a kártya érvényessége lejárt. A normál adókra nem írja fura
-
kezo0
addikt
Márpedig arra szerintem ne számíts, hogy a 240-es után 150-es netet fogsz kapni – akkor sem, ha netán kifejezetten ezt szeretnéd. Mindig felfelé léptetnek. És személy szerint azt gondolom, hogy nem kell a Connect Boxtól annyira rettegni, mint amennyire itt néha téma, hogy milyen gondok vannak vele.
-
Gzu73
tag
válasz
kabelmania27 #75419 üzenetére
nem a havidíj a gond, hanem az hogy gold + 240/20 van.
ha váltok prémium + valamire ( köcsög spiler2 miatt)
akkor az egyik net 150/10 ez necces lehet, mert 5 fős a család, bár nem tudom hogy az mire elég
vagy ha 300/20 akkor meg új modemet akarnak adni, mert most ubee van, azzal meg lehet befürdök. -
Gzu73
tag
Június végéig van hűségem, ha most váltanék csomagot, de mégsem tetszik akkor 14 napon belül visszakapnám a jelenlegi csomagomat?
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #75414 üzenetére
Egyik helyre jött lehet a frissítéstől.
Kösz.
Lehet a másik tv-nek gyári állapot kell mert ugyanott sehol nincs jel azt írja lehet az a baj azért dob érvénytelen kód hibaüzenetet -
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #75410 üzenetére
Nem javult meg, de ma harmadjára vették fel a rendszerbe a médiakártya sorszámokat mert állítólag nem látszott... Frissítés leküldve azóta a 43127 sem jó már ..
Az létezik hogy rézhalón megy a tv kártyával de optikán nem? -
4Grider
nagyúr
válasz
Berzso #75411 üzenetére
A Voda hálózatát használja, 4G tényleg nincs. A UPC-nél az a mobil lényege, hogy két évre meg tudjanak fogni...
A mobilnet hol használható, hol majdnem...
A roaming kötelező. Így a UPC-nél is van, de jellemzően nem a Voda partnereivel szerződött...
Az apró betűs részeket mindeképp olvasd el (a korlátlansággal kapcsolatban főleg). -
Berzso
tag
Sziasztok Mindenkinek!
Van-e valakinek tapasztalata a UPC mobillal kapcsolatban? Gondolkozok (félvehogy átvinném a mobilomat. 200 éve T-nél vagyok, de ma olyan árat mondtak a korlátlan beszélgetésre, hogy kiverte a biztosítékot!
Ha jól tudom a UPC a Voda hálózatát használja... és ha igaz a hír nincs 4G, sem rooming....ha ez így van, elég furcsa! Várom a válaszaitokat, köszönettel
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #75408 üzenetére
Bejöttek az adók de azonosító érvénytelen hibaüzenetem van.
Szerk: le is tiltott mert smart kártya lejárt...
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #75406 üzenetére
És mi a frekvencia amit be kell írnom? Nem jó a 346000?
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #75404 üzenetére
Itt 43125 a kód. Újhartyán. Réz hálózatot szüntették meg, ezért kötöttek újra mindent két hete.
Régen is ez volt a kód. Régen is upc digitált kellett kiválasztani. Manuális keresésnél nem is jön be csak a kodolatlan 20 -
bigdady
nagyúr
Mediakártyákat visszanézheto miatt boxra cseréltem de két hétig bírtam... Ma megérkeztek a "régi" média kártyák a boxok helyett persze egy sem működik semmelyik tévével... Hálózati azonosító érvénytelen... 1221 azt mondja náluk minden rendben szerelő jön majd. Tudnám az mit tud csinálni a gyári beállítások kívül? Remélem hoz új működő kártyákat
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
Nem nagyon értek hozzá, kérlek segítsetek:
ICMP folyam észlelési arány-t mennyire kéne beállítani? Ha 15, akkor 250mbit/sec a sávszélesség, ha 9500, akkor 460mbit/sec.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tippmix
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest