Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Nem tudom, nem látok bele az üzletpolitikájukba! Egyébként szerintem csak reálisan gondolkodnak, és belátják, hogy lefelé bőven elég az a 80Mbps, azzal is bármit le lehet tölteni belátható időn belül, felfelé meg szerintem nagyon jó helyen állnak a 25Mbps-el, hova növeljék? Látod UPC-nél itt vannak a Fiber Power csúcsnetek, csak éppen nem használhatod, mert az már nincs benne a szerződésben, hogy tölteni is fogsz vele! Vsz ahol jelen van a DIGI (sajnos egyelőre még kevés helyen), ott sokkal többen válasszák azt internet tekintetében, így nagyon nem kell versenyeznie, mert jelenleg nyerő pozícióban van, ahol van! UPC-nél előbb utóbb jön ide is gondolom az 500-as csomag, amit Lengyelben már tavaly teszteltek, na de 300GB-os adatforgalmi korláttal! Akkor meg...?! Lesz vagy 12000HUF, és használhatod havi 1,5 órát!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest