- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
válasz
pityaa23 #3198 üzenetére
Megoldottam. A beltéri hátul kikapcs, antenna kihúz, bekapcs, így nem indult újra és tudtam csatornát léptetni. Kerestem egy olyan csatornát ami tudtam, hogy működik, majd kikapcs, antenna visszadug, bekapcs és jó. Viszont ha megint rámentem arra a csatornára ami előidézte a problémát akkor újra megzavarodott. Csináltam új csatornakeresést, de nem javult meg.
-
miuifan
csendes tag
Sziasztok! már a felvevős Humax boxot adják? vagy még a Régi Philips-et? mert le akarom cserélni ezt a régi Philips-et 1 humaxra...
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok,
van egy HUMAX UD-FOX beltérim, aminél olyan probléma jön elő néha, hogy bizonyos csatornáknál lefagy a rendszer és próbálja újraindítani magát, de nem sikerül. Újraindul, majd lefagy és újraindul... Folyamatos bootloop vagy hogy mondjam. Legutóbb kikapcsoltam vártam 1 napot és akkor rendbe jött. Nincs ezen valami reset lehetőség? Vagy mi lehet a megoldás?
Még annyi, hogy semmit nem tudok kapcsolni a menüben, mert rögtön újraindul.
-
_Norbi_
aktív tag
Arculatot, nevet és képarányt váltanak a tematikus AXN csatornák
http://dtvnews.hu/hirek/arculatot-nevet-es-keparanyt-valtanak-a-tematikus-axn-csatornak
-
Laca0
addikt
Nekem eddig nem volt bajom a viharokkal, a sima 60cm-es antenna mindent kibírt, a HD adások is mentek.
Most szombaton a jégzuhé előtt és tegnap este, az óriási vihar előtt elment az összes csatorna. Miután kinéztem, egyből rájöttem miért. Délről jöttek ezek a sűrű felhők. Nem csoda, hogy a rádióhullámok nem mentek át rajta... -
zgyorik
tag
válasz
kaboska #3187 üzenetére
ez mondjuk nagyon terület függő rálátás a műholdra,A tányér védettsége az időjárással szemben,stb.
Volt már olyan esetem amikor egy fenyő törzsére kelett felszerelnem a tükröt a konzollal és csapást kelett vágni a fenyő ágai között de megoldottam mert az ügyfél az első én is abból élek ha megvan elégedve az ügyfél a minőséggel. -
_Norbi_
aktív tag
cseh skylink szolgáltató magyar HBO HD tesztel
http://www.parabola.cz/zpravicky/19675/ceske-hbo-zacalo-vysilat-v-madarstine/
23,5E
11,843 GHz
SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
HD box kell -
_Norbi_
aktív tag
válasz
prime77 #3186 üzenetére
humax ud fox HDvel az bajom hogy kártyája párosítva van beltérivel és nem tudod használni super max pack csomagodat saját beltériben. úgy hallottam hogy már ezt is megoldották és 2 embernek már megy megosztásban kártya
irdeto kártya caid : 0653 provider : 00000
antennához annyi hozzászolásom van legalább 100-120cm antenna kell ,tegnap nálam 78cm multiban 100/75% elment jel zuhogó esőben HDnál 60% alatt már nincs jel .
elég gyenge műhold astra 19,2E ez képest délen -
prime77
aktív tag
Köszönöm srácok az infót.Upc lesz azt hiszem.A direct medium csomag.A csatornakínálat lenyűgöző és ahogy a UPC-s kolléga mondja már megoldották ezt az akadást egy beltérivel.Máshol olvastam erről a beltériről idézem is!
"Ez lett az "alap" beltéri a UPC Direct-nél. Nagyságrendekkel jobb mint az elődje. Kezelhetőbb, több szolgáltatás, és esztétikus is, jobb távcsati. Amit még szokni kell, hogy kicsik a feliratok az infó sávban."
HUMAX UD-FOX HD beltéri.Gondolom rá gondoltál!)))))
http://dtvnews.hu/forum/humax-ud-fox-hd-belteri
Innen vettem.Jöhetnél akkor hozzánk is te szerelni Zgyorik
Sziasztok! -
-
bluobluo75
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest