-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tszabi
tag
Sziasztok!
A Direct now-ban nálatok a Eurosport1-et vissza lehet nézni? Én hiába választom ki a listából, utána üres tartalmát hoz fel. -
castiels
addikt
UPC direct live app hogy áll LG tv-re?
-
bacsaba
csendes tag
Köszönöm!
-
bacsaba
csendes tag
Sziasztok!
Használja valaki a directnow szolgáltatást, másnál is elsötétül a kép ha rákattintok valamelyik
csatornára?Egy két csatorna müködik rendesen, úgy mint m1 m5 meg még egy pár csatorna,
ez így elég gáz. -
rosszcsont88
tag
stream adatsebeségét kell megemelni hogy minöségi kép legyen akár HDba vagy akár 4K ba... jöhet a 4K beltéri ... sok DVB S lecserélni DVB S2 8PSK készülékre...
-
-
törölt tag
Üdv!
Pár napja semmit nem játszik le élőben a UPC app TV-n,(C004) Hiba
A csatornát nem lehet lejátszani.Ötlet?
-
The Goth
tag
Cseréltesd ki. Ha nem tudod hol van UPCD forgalmazó a környékeden, akkor hívd az üfsz.-t, hogy adják meg a hozzád legközelebbi címét. Ha tudod hol van, akkor nem kell őket felhívni, csak besétálsz, és ki fogják cserélni. (személyes tapasztalat) Természetesen a tartozékaival, dobozában kell bevinned. Szerződés, ilyesmi nem kell, az benne van nekik a gépben.
Szerk.: Annak a jele, hogy döglödik. Ha újra előfordul inkább cseréltesd.
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Egy HUMAX UD-FOX/HD típusú beltéri egység a következő jelenséget produkálja.
Egyfolytában ez "pörög" a kijelzőn.Délután még rendben működött, kikapcsoltuk, majd mikor újra bekapcsoltuk már ez a jelenség fogadott.
Áramtalanítottam, nem segített.Mivel lehetne még próbálkozni (reset?), hogy életre tudjam kelteni?
Előre is köszi (a gyors) segítséget
-
masvilagx3
tag
válasz
masvilagx3 #10728 üzenetére
Közben kiderult a hiba nalunk van.a wifi gyenge sajnos.
A két pont közé tettem egy erősítőt es faszán megy.
Köszi a kiegészítőt
Életet mentett:) -
-
tylerddd
veterán
Köszönöm! Én csak nagyon alap dolgokat csináltam, teljes áramtalanítás, antennakábelen meghúztam a csavart (viharoknál ki szoktam húzgálni, gondoltam lehet nem tekertem be rendesen) és utána nem sokkal rendbe jött. Most, hogy ezek segítettek-e azt nem tudom ...
-
AstraCDX
senior tag
válasz
tylerddd #10724 üzenetére
Nálam is ez volt .
Én meg a múlt heti vihar katasztrófa után voltam kénytelen állítani egy kicsit a tükrön .
Aztán most is megszűnt a jel .
Azt hittem, nem húztam meg rendesen a csavarokat, és újra elmozdult a tükör .
De neeem .
Vagy eltakarta előlünk valami a műholdat, vagy a feladás állott meg, vagy a UPCD szórakozott ismét . -
tylerddd
veterán
Üdv! Nálam alig megy néhány csatorna, nagyon sok nincs jelet ír
Nálatok rendben van?
-
BornToBePuli
aktív tag
Egy fészbúkos hirdetés szerint RTL Most + elérhető.
Augusztus 5-i tartalom a fészbúk oldalukon, de
Kedves Z.....! Sajnos még nincs pontos információnk az RTL Most kódokkal kapcsolatosan. Amint lesz, közzé fogjuk tenni itt a Facebook oldalunkon, javasoljuk, jövess minket ezután is.
-
Gaben92
őstag
válasz
tylerddd #10719 üzenetére
A médiatár ahogy észrevettem ad-hoc jelleggel működik. Mikor dolgoztam a Kodi bővítményen akkor még ment az Eurosport 1-2-vel a visszajátszás, aztán aznap délutánra lehalt és azóta halott (mondjuk 2-3 napja nem néztem). Ha böngészőből se tudod visszajátszani akkor nem az app hibája.
-
tylerddd
veterán
Üdv! A UPC Direct androidos app eddig sem volt felhasználóbarát, de most épp néztem, hogy kivették az oldalra scrollozható csatornalistát (ami egyébként baromi kényelmetlen volt, de jobb, mint most a semmi). Most elvileg az a legegyszerűbb, ha elindítok egy élőt és bal oldalt fektetett nézetben pörgethetők a csatornák.
Illetve most a Dunán nem tudok visszajátszást indítani édesanyámnak, amit eddig vissza lehetett nézni, nálam nem megy se mobilon, se tévén, se PC-n.
Persze örüljünk, hogy ilyen is van!
-
Skuzzy
csendes tag
Bocs a kérdésért, biztos volt már tárgyalva.
Nagyon régóta Cryptoworks-ös UPC kártyát használok egy Linux-os itthoni gépben oscam+ usb-s kártyaolvasóval. Ezzel a kártyával még fizetem az STB-t is teljesen feleslegesen. Azt kérdezném, ha váltanék csak kártyára, ami Irdeto-s, azt is be tudom lőni oscam alá?
Köszönöm -
golya87
őstag
válasz
rosszcsont88 #10711 üzenetére
A hölgy ilyet nem említett, hogy az első három hónapban. De igazából mindegy is, sajnos egyelőre okafogyottá vált az előfizetésem.
-
golya87
őstag
Sokszor volt már itt fórumon szó az ügyfélmegtartó akciókról, de ez mégis dúrva.
Most ~4k-t fizetek havonta. De egy év hűséggel valami (MAX?) egy éves HBO csomaggal, Go-val 3k-ért maradhatnék.
Vagy kevesebb csatornával ugyanúgy valami HBO csomaggal, Medium HD-ban 1900-ért. -
NyalokAA
aktív tag
válasz
Baros05 #10707 üzenetére
Abból amit első körben fogsz rálocsolni , hogy legyen adásod alsó hangon 1 évig tudnád nézni a szolgáltatást és a kültérire is vállalnak 1 év garanciát
boxos bekötés esetén
Kártyásnal ami kell
1db parabola antenna+tettszés szerinti tartó
1db twin fej
x m koax kábel
x db csatlakozó\toldó
2db ci+ modul ( amennyiben támogatja a tv-d az s2 szabványt ) ha nem 2db beltéri nálunk az Amiko Mirat szokták keresni legtöbbenha ezek megvannak jöhet a fekete leves szerelés hold találás majd a tv-k hangolása
Nem akarok károgni , de a mai világban az embereknek sokszor a kábel végének megblankolása már problémát szokott okozni , de ha van egy kis lelkesedés technikai érzék rengeteg idő megoldhatod magadnak is persze -
molvany
aktív tag
válasz
Baros05 #10707 üzenetére
Helló,
1. Igaz, amit az ügyfélszolgálat mondott.
2. Kapod a Kártyát vagy Kártyákat ( + 1 társkártya ) és onnantól a többi rád marad.
3. Kell egy tányér, hogy mekkora azt a környékeden utánna érdeklödsz (nekem Németországban 57 cm -es van ), Sokak szerint ez kicsi, nekem semmi bajom vele.
4. Kell egy fej ( LNB ) legalább 2 kimenetellel ha 2 TV - re szeretnéd. Megfelelö hsszúságú koax kábel.
5. Vagy veszel saját beltérit, vagy ha a TV-d tudja kezelni a Kártyát, akkor Modult veszel.
6. A csatorna kiosztásnak semmi köze a Kártyás verzióhoz. Nekem 2 Kártyám van ( 6 - 7 éve ?? ) semmi gond ha éppen valamit " pakolni kell ". Ha 6X+ - nál fiatalabb vagy, akkor már a kisújjadban fog lenniEgyelöre talán ennyi.
-
Baros05
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Sokat olvastam itt a fórumon is és az ügyfélszolgálattal is beszéltem már, de kicsit összezavarodtam.
Amit szeretnék az kártyás megoldás, nincs feltétlen szükségem boxra.
Amit mondott az ügyfélszolgálat:
- a kártyán kívül nekem kell az utolsó csavarig mindent beszereznem, parabola, stb.,
- a kártyás verziónál sűrűn változik a csatornakiosztás,
- nem segítenek feltenni, beállítani.
Erősen próbáltak rábeszélni a boxos verzióra, de nem nagyon szeretném ezt a megoldást.
Nem vagyok túl jól informált műholdas TV terén, mert sose volt a családban, így elég nagy a homály a fejemben. Igaz, amit állított az ügyfélszolgálat? Ha igen és nekem kell mindent beszereznem, akkor le tudnátok írni, hogy 2 db TV-hez milyen eszközökre lenne pontosan szükségem?
Előre is köszi nektek! -
Gaben92
őstag
válasz
vpanangin #10705 üzenetére
Közben amúgy rájöttem, hogy Apple TV 4k-ra nincs hivatalosan Kodi.
Jailbreak kell hozzá (amit nem tervezek) vagy developer account.
Valahogy ez nálam kimaradt mert amúgy Infuse-t használok. Laptopon viszont teszteltem, ott működik rendben, meg elvileg minden eszközön mennie kellene amire fel lehet tenni a Kodit.Nekem van otthon egy QNAP TS251+ NAS, szóval majd azon próbálkozom meg vele.
-
vpanangin
senior tag
válasz
Gaben92 #10703 üzenetére
Engem érdekel.
Van UPC Direct NOW hozzáférésem, Apple TV 4K boxom. Csütörtökön és pénteken otthon leszek, nekilátok. A kérdéseimet majd privátban teszem fel, mert lesznek. Ha nem zavarok. Egészen a program telepítésének kezdetétől. Instrukciókkal már boldogulok a készülékeimmel.
-
Gaben92
őstag
válasz
Gaben92 #10703 üzenetére
Beszéltem a fejlesztővel, azt mondta nyugodtan csináljak saját forkot mert neki igazából csak plusz meló. Közben észrevettem, hogy én még az 1.5-ös verzióval dolgoztam, szóval lehúztam a legújabb 1.6.6-ot ami alapján elkészült a végleges UPC Live TV Kodi addon.
GitHub-on fent van, csak le kell tölteni és telepíteni.
Ami változás az előző "nyers" verzióhoz képest történt:
- Teljes magyar fordítás leszámítva 3-4 szöveget mert őszintén szólva fogalmam sincs mit csinál a funkció és nem akartam félrefordítani.
- Miután az addon legenerálja az m3u és epg fájlt automatikusan kitölti neked az IPTV plugint ha lusta vagy.
- Ha valami miatt nem menne az m3u/epg generálás akkor az addonon belül is elérhető az élő műsor (erre van egy külön csúszka a Videótár részen)
- Ami korábban működött az most is működik, tehát Élő TV és videótár 1 hétre visszamenőleg, csatornaikonok és teljes EPG akár 1 hétre előre
- Van egy "Library/Könyvtár" nevű extra funkció még alpha státuszban ami fogalmam sincs mire jó. Jelenleg minden üres, lehetséges, hogy nem megy UPC Direct alatt, vagy csak valamit módosítani kellene hozzá.Tapasztalatokat, észrevételeket (helyesírási hiba, valaki rájön mire jó amit nem fordítottam le) szívesen veszek, de még mindig nem igazán értek a pythonhoz.
-
Gaben92
őstag
Ha valakit esetleg érdekel "összecigánykodtam" ma a Skylink Live TV Kodi app alapján egy UPC Direct Now Kodi addont. Innen le lehet tölteni: [link]
Feletelpíted, megadod a belépési azonosítód és a jelszavad és, hogy hova generálja le a fájlokat. Aztán PVR IPTV Simple kliensnek megmondod hol vannak a fájlok és készen is vagy. Megy a Live TV és a videotár is.
Nekem először angol hangsávval indult aztán mikor váltottam akkor behalt a hang, viszont újraindítás után magyarul jött be minden.
Ha valakinek van otthon Apple TV-je kipróbálhatná mert én az enyémtől 900km-re vagyok aztán kíváncsi vagyok.
-
harbalazs
újonc
Sziasztok! Használ közületek valaki VTI imaget? Nekem a másik vu+ on az volt azon működött a műsor megállítás tekerés felvétel!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 2db move konttroler 1 hónap garival!
- Apple MacBook Air 2020 13" Retina Ezüst 8GB Ram 256GB Új Állapot.Csere ON
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Garancia Új. Csere ON
- Diablo IV Expansion bundle! Vessels of hatred is ! Spring Sale! AKCIO!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Garancia 256 GB 8 GB Ram. Fix Ár!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest