Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz Debilon #12250 üzenetére
Igazából van Vu+ -om is, de nagyon keserves a használata. Nem sikerült a szolgáltatótól még egy kártyát szerezni, és eléggé beltéri gurunak kell lenni ahhoz, hogy jól be tudd üzemelni. Linux alapú cucc, és úgy is kell használni. Szoftvermodulok telepítése, ini fle-ok szerkesztése, titkos beépülők letöltése... Van egy fórumtárs, sokat segített, végül Teamvieweren keresztül állította be. Végül a kártyánál adtam föl a dolgot.
Valami olyan lenne jó, hogy megveszem, berakom a kártyát, és működik.[ Szerkesztve ]
Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
Szirtimorc
aktív tag
Sziasztok!
Aréna 4 másnál se jön?Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
Szirtimorc
aktív tag
A Digisport megy mindenkinél? Nálam csak egységes szürke a kép, ha odakapcsolok. Ugyan ilyen az Ozone network is.
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz chesterboy #11158 üzenetére
Erősen gondolkodom rajta. Van itthon optikai DIGI, csak megszokásból volt a tányéros, meg volt olyan csatorna amit szerettem, és a másikon nem nincs. Elutazáskor hónom alá csaptam a beltérit, így a tanyán is tudtam nézni.
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz Kispotter92 #10197 üzenetére
Szia!
Ezt valami HDMI-CEC kommunikációs hibának gondolom, ott kéne a beállításokban variálni valamit, leginkább kikapcsolni
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz rosszcsont88 #9715 üzenetére
Ettől féltem, csak tele van fölvett anyaggal...
-
Szirtimorc
aktív tag
Sziasztok!
A beltérim (Philips mediabox) ha standby üzemmódban van pár órán keresztül, visszavált téli időszámításra, azaz egy órával kevesebbet mutat. Ha bekapcsolom akkor hamar korrigál, de utána - mondjuk reggelre - megint visszaáll. Áramtalanításon, újraindításon már túl vagyok. Mit lehetne csinálni vele? Zavar, mert sokszor azt az órát nézem.
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz Marmonkanna #9648 üzenetére
Próbáld meg áramtalanítani pár percig (konnektorból kihúzva)
-
Szirtimorc
aktív tag
Nálam minden jó, nem szokott velük gond lenni, pedig kis gyenge antennám van. Valami fejbeállítási hiba lesz. Mikor nálam átrakták a Thor-ra, akkor a szerelő rossz irányba tekerte a fejet, akkor volt hasonló jelenség.
Most nekem néha egyszerűen eltűnnek adók (DSR8111) átugorja őket léptetéskor. Újrakeresés után mindig, de néha hogyha időzöm fél percet az 53-as csatornán akkor is visszajönnek. Valami software hibára gondolok
-
Szirtimorc
aktív tag
-
Szirtimorc
aktív tag
Este mikor bekapcsoltam a tv-t, mentem föl a antennát tekergetni... Eszembe se jutott betelefonálni.
Utána gondoltam, hátha megint belóg egy faág. Így a favágás ma elmaradAz ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
Szirtimorc
aktív tag
Kb. egy bő hónapja jelentkezik nálam az a jelenség, hogy eltűnnek csatornák. Keresés után mind megvan, és pár óra múlva elkezdenek fogyni. Pl. a 28-as után ha fölfelé léptetek rögtön a 35-ös jön. Néha megjavul magától, néha újra kell indítani a csatornakeresést. Antenna térerőt néztem, az elvileg jó. DSR8111-es a készülék. Nem szívesen cseréltetném ki, sok rögzített műsor van rajta.
Illetve a rögzítés is megbízhatatlan. A piros led kigyullad, de a felvétel nem indul el. Ez időzítve és kézzel indítva is előfordul
Tapasztal valaki ilyeneket rajtam kívül?Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest