- Milyen routert?
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- Google Chrome
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggaben01
csendes tag
válasz
Con_Sole #2632 üzenetére
Sziasztok,
sajnos nálam is jelentkezik ez az "kb. egy centis sávban nem érzékel" probléma. Teljesen a kijelző alján és nem folyamatosan. Erős nyomkodásra megjavul, majd újra jelentkezik,néha fantom érintéseket produkál és megnyitogat appokat.
Felvettem a kapcsolatot a tinydeal-el,mert ott vettem a készüléket 2016.08.08-án. Elhajtottak,hogy csak fél év garancia van rá.
Felvettem a kapcsolatot az Ulefone-val,de ők sem segítenek,azt mondják oldjam meg a tinydeallel+ küldtek egy linket,hogy hol tudok az Etotalkon kijelzőt vásárolni és cseréljem ki magamnak.
Szerintem ez baromira nem fair és eléggé becsapottnak érzem magam. Érthető módon a márkából teljesen kiábrándultam.
Van egyébként valakinek tapasztalata,hogy egy esetleges kijelző csere után mennyire tartós a javulás? Mert el azért nem dobnám de ha áldozok rá pénz és pár hónap múlva megint ugyanilyen ,akkor inkább hagyom a francba. -
zitrone88
aktív tag
válasz
Con_Sole #2635 üzenetére
Méltassam, ne méltassam?
Jól értem? Próbáld egy másik akksival? Írd meg nekik, hogy megcsináltál mindent, az emailedbe próbáltál belépni az adott kódokkal, kipróbáltad a telefont egy Nokia 3310-es akkumulátorával, és újrakonfiguráltad a kijelzőt, kis virágos matricákat ragasztgattál rá, stb, de így sem működik
-
Con_Sole
csendes tag
válasz
Con_Sole #2285 üzenetére
Ráadásul a storeban is fent van hozzá az alap alkalmazás: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topjohnwu.magisk )
Azért is kérdeztem, mert felraknám a decemberi firmwaret, de akkor megint TWRP-t rakni meg rootolni mindent visszaállítgatni nem biztos hogy van kedvem mivel nem úgy fest hogy túl sokan foglalkoznak ROM főzögetéssel ehhez a modellhez és így minden gyári frissítésnél kezdhetném az elejéről. Viszont a tasker xposed stb-hez kell a root. Szóval gondoltam ez egy megoldás lehet. A másik, hogy a gyári firmware-ből csinálok egy TWRP telepíthető Zip-et, viszont ehhez meg utána kéne járni amihez nincs túl sok kedvem. Harmadrészt kevés esélyt látok, hogy a gyár ki fog adni rá nougatot. Persze az lehet, hogy a magiskkal sem működne.... -
válasz
Con_Sole #2223 üzenetére
Én most tettem fel, még semmi nincs rajta belakva, csak most el kell menjek, azt utána majd nézem, hogy a root / twrp működik e. A twrp-ből flesselhetős változat jó ötlet, csak nem tudom, hogy ilyet csinált e már valaki. Én még nem, utána kell olvasni a dolognak.
[ Szerkesztve ]
-
Con_Sole
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- iPhone topik
- MWC 2025: Dübörgő basszus a Soundcore-tól
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap garancia/Akku 80%/p4108
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest