- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Aktív témák
-
veterán
Itt célszerűbb lenne feltenni a kérdést:
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
forum_user
tag
Shift+Leállítás eléréséhez mit kell beírni egy parancsikonhoz?
-
[MGC]Hege
tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem teljesen tartozik ide, de énis ASUS tulaj vagyok, (A7V8X-X) AMD-s, és nálam a probléma forditva áll fenn...
Szal az van, hogy bekapcsolom a gépet, és odáig jut el, hogy pörögnek a ventik, de már a bekapcsoláskori bip sem szól, plusz nem ad ki jelet a videokártya, meg világit a töltésjelző lámpa, ekkor nyomok egy resetet, és utánna megy minden rendesen... A be nem indulós állapot szerencsére csak kb minden második esetben fordul elő, szal nem olyan veszett nagy probléma, csak idegesitő...
A legfrisebb BIOS után is maradt a probléma. (valszeg nem a többi alkatrész hibás, mert azok jórésze már cserélve lett...)Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
[MGC]Hege
tag
Szevasz! Közben egyre jobban belemerülök a témába és kezdek rájönni ,hogy az Asus -nál márt tudnak a dologról de csak a 945 és a 955 ös laphoz adtak ki új bios-t erre a problémára. Én arra a következtetésre jutottam ,hogy a hálozati kábel valamilyen feltöltödést okozhat vagy pedig tul érzékeny az alaplap a kisebb jelekre.Miután a gépböl kihuztam az ethernet kábelt azóta nem csinálta.... Mindenesetre ez nagyon erős hiba egy ASUS -tól de egy Intel től is..........
06-hetven/411-2265
-
hape
csendes tag
Nekem is ASUS P5AD2-E Premium lapom van, én akkor tapasztaltam ezt a problémát amikor boot-olás közben kapcsoltam ki a gépe és 2-3mp és ujra elindult.
A biosban nekem is be vant állítva,hogy billentyűről is induljon.
Ha van rá megoldás engem is éredekelne.Mérj mikrométerrel, jelöld krétával, vágd baltával!
-
george11
addikt
Én anno ASUS A7V880-al jártam így.
A biosban be volt állítva,hogy billentyűről is induljon.
Amíg ezt nem kapcsoltam ki, addig újraindulgatott leállítás után. (+nekem a lapon is volt egy ilyen jumper,hogy ''power on by keyboard'' )
Nézd meg hátha ennek is csak ennyi a baja"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
[MGC]Hege
tag
Szevasztok !! Igen nagy problémával állok szemben.Idáig senki sem tudta a választ... A lényeg az egészben ,hogy a Windows ból való kilépés után a gép le is áll ,kikapcsol mint az annak a rendje és modja ez tart 3-4 másodpercig kijelzök elalszanak teljes csend van egyszer csak a gép beindul . A durva az ebben a problémában ,hogy két ujjoann összerakott gép más tápokkal és más alaplappokkal az egyikben ASUS P5GD2 van a Másikban ASUS P5AD2-E Premium a két gép nem is egy hálózaton van. elöször arra gondoltam ,hogy a BIOS ban be van kapcsolva a héálozati aktiválás de nincs minden ilyen cucc : DISABLED. A gép teljesen stabill és tökéletesen működik . A közös bennük az új sorozatu LGA 775 -ös Pentium4 es 6 -ossal kezdödő széria 2M Cache -el.. Ja és majd elfelejtettem mondani ,hogy néha csinálja néha nem.. Na van ötletetek?
Előre is köszönöm.06-hetven/411-2265
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Apple Watch
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...