Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Medocsabi

addikt

válasz btprg #20 üzenetére

Van hát,bátyám felesége rendesen bepánikol,ha valamiért út közben gond van a Waze-zel,még akkor is,ha ismerős az útvonal,inkább félreáll. Ő az a típus,akinek maximum görkorit szabadna vezetni. Egészen szürreális élmény volt 13. kerületben a Váci úton 70-es szakaszon a külső sávban veszvillogoval állni amíg kapkodva-remegve keresi az útvonalat Újpestre... Hiába mondtam,hogy menjen baszki egyenesen kb koppanásig, és ott leszünk a Berda József utcában,azt se engedte hogy én vezessek, mert az ő kis Ignise érzékeny. (Itt majdnem ravagtam, hogy a szar,és az érzékeny között van különbség,de bölcsen kussoltam a családi béke érdekében) Az életbe többet mellé nem ülök be,és amúgy ő így viszi a gyereket is nap mint nap. Már vagy 4x szóltunk batyamnak,hogy klrohadtul csak idő kérdése,mikor lesz baleset,és az az Ignis nem egy Volvo, ha az csapódik,akkor kakukk lesz.

[ Szerkesztve ]

• Medocsabi

addikt

válasz btprg #3 üzenetére

Hát ha szerinted ugyanaz egy Budapest- Nyíregyháza-Miskolc-Budapest kör waze-zel,mint elmenni wc-re,akkor jó neked,hogy 3 nagyváros minden utcájának minden lezárását ismered :C
    Faterom is azt mondja mai napig,hogy Budapesten minek Waze,az a b@ziknak van,aztán amikor a 4. alkalommal jöttünk együtt haza( az ő autoszerelo műhelye az irodaház mellett van ahol dolgozom) úgy,hogy egyszerre indultunk,én 40(!!!) perccel előbb értem haza a Waze miatt,ő os rászokott. Meg hasznos amúgy a rendőrségi ellenőrzések miatt is,nekem néha nehéz a lábam,főleg hazafelé, amikor a dupla presszó után nem mentem el wc-re a melóban... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák