Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Luck Dragon #31 üzenetére
"a csomagolás belső falára valamilyen módon rá lehetne nyomtatni" - hasonló ötletünk támadt
Egyébként dolgoztam nyomdában, és akár egyszerre tudják nyomtatni a külső és belső oldalát is a csomagolásnak, szóval ennek technikai akadálya szerintem nem nagyon lesz, legalábbis papírdoboz esetén.
#30 Hieronymus : Na igen, az is egy megoldás, akkor nme vesz el a csomagolásról helyet, de azért nem árt ha benne is van / belső falon
#29 pusszycat : Ez sem rossz ötlet
-
KROK640
nagyúr
Gondolkodtam közben ezen a dolgon és két dolog is szöget ütött a fejemben :
1. Mi értelme a dobozon belüli cimkének? Mennyivel jobb lenne, ha ezt inkább a csomagoláson tüntetnék fel. Egyrészt kivülről is látható lenne, másrészt nem kellene külön papírt nyomtatni emiatt2. Hogy a 3-as pont (The battery endurance per cycle, in hours and minutes per full battery charge) vajon mi alapján állapítódik meg? pl egy telefon esetén nem mindegy, hogy nyomkodod és úgy, vagy idle-ben van, de még ott se mindegy, hogy mondjuk wifi vagy bluetooth be van-e nyomva? Azt gondolom, hogy vadi új akku esetén érvényes adatok lesznek ezek.
-
KROK640
nagyúr
Ez hasznos feauture lehet, ha csakugyan betartják. Mondjuk hasonlóan az egységesített töltőkhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Nemrég bukkantam rá több hírre is ezzel kapcsolatban , de leginkább egy GSMArena-cikkre arról, hogy június...
- BIOS frissítés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dark Souls sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest