- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- eBay
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
De nekem igen, mert én csak ezeken tudok beállítani valamit. Sajnos, én nem tartozok azok közé, akik egy vagy több hátteret témának neveznek. Én szeretnék sötét ablakokat, lehetőleg nem csak egy színűt, hanem olyat ami jól néz ki, be akarok állítani ilyen hullámzó, és láng effekteket, és imbolygó ablakokat, ugyanígy a tárcát, vagy panelt, és menüt, vagy ahogy hívni akarjátok(mindenki tudja így is, hogy mire gondolok), be akarom állítani, mi milyen hangerővel jelezzen, és mi jelezzen, és hogy, a hdd használat nélküli kikapcsolási idejét, ha neten nézek valamit, nem akarom, hogy elsötétüljön a kép, viszont ezt nem úgy akarom elérni, hogy semminél se kapcsoljon be a képernyőkímélő, vagy ne kapcsoljon ki a monitor. Ezek mellett természetesen ne írjon ki állandóan hibát, ne lassuljon be, ez pl. van, hogy elszürkül a kép, és úgy szenved, hogy az egér se mozdul. És ha találok valami programot, vagy témát ami tetszik, akkor azt tudjam alkalmazni 2-3 gombnyomással. Pl. a Zorin OS 6 Core-ban külön telepíteni kell az Advanced Settings nevű alkalmazást, hogy a témát telepíteni lehessen, de pl. az Ubuntu Software Centerben már nem is találtam, úgyhogy semmiképp nem tudtam alkalmazni.Míg a Zorin OS 6 mindig hibákat írt, amiknek a képeit fel is raktam, az 5.2-őn be kell zárni dolgokat, hogy megjeleníthessem, mikor megbolondul. A szürkülésről nem beszélve.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest