Aktív témák
-
chab7
addikt
Én is azt használom, de valószínűleg csak addig míg az uget nem fogja tudni a torrent letöltést, amihez az aria2-ből az 1.15 verzió kell, ubuntura viszont még csak 1.13 van belőle.
Ha viszont ez az egy program fogja tudni a sima letöltést és a torrentet is akkor az lesz a nyerő.Más: Hogy a csudába lehet a Lubuntuba aurora témát tenni? Hiába másoltam be a .themes mappába, nem jelenik meg választhatóként. (Amúgy jó lenne a default is, csak a kék részeket tudnám benne sötétíteni.)
-
-
-
-
aag
őstag
Én nem akarnálak semmire sem rábeszélni, de ezt az utat módszeresen végigjártam. Ubuntu, Kubuntu, Xubuntu és végül vissza a jólbevált saját-kis toldozott-foldozott 10.04-esemhez. Hát ez van. Nálam. Más talán mást tanácsol, de fontos, hogy mindenki a saját feje után menjen. Mert "ha az ember mindig más agyával gondolkodik, a sajátját akár meg is sütheti".
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
Nem. De nem is tartom megoldásnak hogy virtuális gépen xp-ről face-zzek
De egyelőre lemondtam róla, pár napig használom a másik gépemről, ha itt nem javul meg, akkor
1. felgyújtom
2. rakok ide egy win7-et és csókNincs már ötletem hogy mi lehet a baj. Egyik pillanatról a másikra. És a legbosszantóbb hogy minden más megy
-
-
-
-
BoB
veterán
-
-
Szerencséd van, az az SSD ha minden igaz, akkor TRIM nélkül is hajt végre belső optimalizációkat, így olyan operációs rendszerhez is jó, amely nem támogatja azt.
Az újabb kiadásokon már nem lehet futtatni a hagyományos GNOME paneleket ha erre gondolsz, illetve esetleg megpróbálkozhatsz a mate-panellal (GNOME fork). -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ami kéri a jelszót, az a gnome-keyring, ez felel a jelszavaid titkosított tárolásáért. Pont ezzel küzdök OpenSuse alatt, ha kikapcsoltam, akkor semmilyen formában nem tárolta le a wifi jelszavamat.
Siriusb: első válaszomnál még nem láttam, hogy már kész az lxde-s Mint10.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
A Pulseaudio azért kell, hogy több hangfolyamot is hallgatni tudjál (lényegében egy hangszerver, ami összegyűjti a forrásokat). Az ALSA vezérli minden esetben a hangkártyát. Szóval a kettő az két különböző dolog. ALSA kimenet mellett ha elindítasz egy YouTube videót akkor abból semmit se fogsz hallani, mert "le van foglalva" a hangkártya (hasonlóan a KS-hez).
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
4 elsődleges partíciód lehet, tehát ha 2 partíciód van, akkor mehet a másik kettő is elsődlegesnek, legalábbis ha nem tervezel ennél több partíciót.
Igen, / legyen az ext4.
Ha nem tervezel hibernálást, akkor nem feltétlenül szükséges a memóriával megegyező méretű swap partíció. Ha nagyon sok memóriaigényes alkalmazást futtatsz egyszerre, akkor lehet nagyobb a swap, különben 4GB mellé 1-2GB bőségesen elég, van aki szerint felesleges is (szerintem nem).
-
Ez igen, eseti. De csak egy Alt+F2 és egy nyilacska az egész Enter kíséretében (mármint ha amúgy más parancsot nem adtál ki, akkor több nyíl). Belehet a parancsot tenni az indítópultba is, de tapasztalatom szerint úgy sem az igazi, mert úgy sem mindig sikerül neki ablakkeretet kreálnia. Viszont már egy jó ideje nem találkoztam a jelenséggel, talán a 11.04-el már nemfog jelentkezni nálad sem.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!