Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Major Major #15827 üzenetére
Eddigi segítséget előre is köszi, tegnap viszont csak Windozzal próbálkoztam rajta, de nem jött össze. Viszont jött még kérdés.
A lényeg hogy feltettem egy másik gépről a Windoz szervert egy vinyora, átettem a vinyot, de nem áll fel a rendszer, 3 másodpercenként rebootot nyom. Valószínű mivel eltérő a hardver így nem tud rajta felállni az OP-rendszer. Kérdés ez miatt, mennyire érzékeny a ubuntu linux erre? Egy probát megér?
Másra is rájöttem, van benne egy 256 os transcend memória. Betettem gépbe megnéztem mi van rajta egy kicsi boot rendszer valószínűleg valami buta win. Ezt recovery módhoz találták ki leírásban le is van írva ilyenkor csak egy ipt kap a szerver és ilyenkor lehet netröl, vagy bármiről rátenni egy rendszer a belső vinyokra persze lan-on keresztül. Így akár meg is tudom próbálni azt a Netboot isot.
De este még szenvedek vele, ma meg írok az fsc-nek -
dbius
veterán
válasz
Major Major #15827 üzenetére
"sem vga kimenet."
Ezt valóban benéztem, de valamilyen megjelenítőre csak szükség van egy telepítés során
Hacsak külön nem telepíted fel egy önálló vinyóra az ubit, és utána azt rakod be a gépbe.
Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel