Aktív témák
-
mzx
senior tag
Nah, teljesen a végére akartam járni a Brutforsz által felvetett parancs sornak, beléptem Lubuntu (Lxde graf.körny.) helyett ubuntuba (Gnome graf.), ráadásul admin-ként, de megintcsak nem működött, ahogyan azt előrejeleztétek, hogy nem ezen múlik, de megpróbáltam ezt is, újabb 5 perces várakozással, hátha... de semmi.
Azonban dbius -os módszer: siker.
5 másodperc alatt kettévágott 3 db. képet.
Ha jól értem, mindkét parancs az ImageMagick-ra épül. Tényleg érdekes talány, miért működött akkor mégis csak az egyik parancs, a kettő közül, több különböző napon történt , több variációban elkövetett kísérletezésem után is...Kár, h Brutforsz-é nem működött, mert nem akarom, h letörjön... annyira lelkesen segitett nekem, és legtöbbször működtek is az ő felvetései is!
HÁLA BRUTFORSZNAK IS! Neked is, dbius.
u.i.: Barlangban dobolok, vörös a szemem , kinézek, közbe' a Nap lement-e...és ettől eddig, attól addig, ugyanolyan a másik oldal, télen banán , nyáron meleg, éjszaka van, Napozz Holddal! ...homokba dugtad az ujjad, legyen egy olajlelőhelyed...
1989 -es Kispál és a Pefőfin . GYőzelmi zene ...
Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest