Új hozzászólás Aktív témák
-
M^xx
aktív tag
Nálam is szarakodott a napokban, előtte semmi gond nem volt. Gyakran szoktam nézni, több eszközről is atom stabil szokott lenni, furcsa is volt mi lett vele, de megnyugodtam akkor, hogy nem nálam van a hiba.
Szerintetek melyik megoldás ad jobb minőséget és melyik az egyszerűbb, ha szoftveresen(obs, stb) vagy ha hardverrel(pl elgato HD60) streamel az ember.
Saját tapasztalataim a múltból. Nekem régebben volt egy avermedia live gamer hd kártyám, akkoriban gyerekcipőben járt ez a streamelés. A programok nagy része nem igazán akart együttműködni külön kellett a felvevőkártyát kapcsolni külön a twitchet köztes progi mint pl az OBS nem igazán volt, így elég nehézkesen ment. Szoftwerben akkoriban a fraps volt népszerű, ami iszonyat gépigényes volt. Szóval nem igazán vált be, utána jött be az ACTION! ami minden gondot megoldott gyors volt nem kellett hardwer ment ahogy kellett. Most mi a helyzet ezen a fronton?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- SSD kibeszélő
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Analóg fényképezés
- Lexus, Toyota topik
- OpenWRT topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest