-
IT café
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
válasz
OPiiPO #12346 üzenetére
Sajnos a legnagyobb probléma, hogy a jelenlegi rezsim teljesen alkalmatlan a vírus elleni védekezésre. Teljesen átláthatatlan statisztika hamisító. Az egész járványkezelést teljesen rossz irányból közelítik meg. Minél kevesebbe kerüljön és minél több hasznot hozzon. Az oltási igazolványhoz nyújtott kedvezmények egyenes következménye a feketézés. A propagandamédiában megszólaló szakértők inkább politikusok már mint szakértők. Az emberekben nagy a kétely és a gyanakvás. Ne legyen igazam, de a 4. hullám tarolni fog! Én március közepén regisztráltam és tegnap kaptam kínait, úgy, hogy letelefonáltam a háziorvosommal, hogy legyen már valami, mert az ismeretségi körömből aki hetekkel utánam regisztrált is megkapta már. Én kínait kaptam, ez jutott talán jobb lesz mint a semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest