Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz DJ WOKKY #12285 üzenetére
Persze, hogy lehet ha jön rá minden héten eső. De amikor már 1 hónapig nem esik és kb 50 centi mélységig csak por van, na abban aztán szart se lehet termelni. Locsolni meg akkora kertet nem bírunk, mint amit művelünk.
Az elmúlt 2 hétben annyi eső esett, hogy szart se ért. Mindig annyi esik, hogy a föld tetejét átnedvesíti kb 0,5-1 centi mélyen és kész. Nem tudom ilyen átok sújtja ezt a helyet, de valahogy ide sose érkezik 1 kiadós eső
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
-
-
-
kenwood3
addikt
válasz DJ WOKKY #12121 üzenetére
pl, mert karban kell tartani. UV álló réteggel évente kell kezelni, nehezebb tisztítani aztán sokkal körültekintőbbnek kell lenni vásárláskor, mert fa és fa között is vannak különbségek. A rossz minőségű nem jól kezelt fa deformálódhat , nyikoroghat, szorulhat. Nagyon sok embert vernek át vele(tapasztalatból mondom) . Nekem nincs erre se időm se energiám. Na meg mivel én se értek a fához és nincs 1 jó megbízható ismerősöm se aki ezzel foglalkozna, így nem akarok én is az átvertek közé tartozni.
"egyáltalán nem "szellőzik"
ez meg csak 1 tévhit
ezt idézem :
" Főleg a műanyag ablakokról terjedt el az a tévhit, hogy nem biztosítják a megfelelő szellőzést. Ez bármelyik rosszul megválasztott nyílászáró esetében igaz lehet."
Mi az az ekezet dragasag??
-
aram01
nagyúr
válasz DJ WOKKY #12105 üzenetére
nem, a rokonoddal csináltatom meg, csak pályázom nyílászáró korszerűsítésre és állják az 50%-át
közben megint nagyúr lettem, kíváncsi vagyok meddig
itt egy link hogy értsétek, nekem 10k-ért csinálják a pályázatot
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz DJ WOKKY #12100 üzenetére
nagyon jó árban van, én kb 3 éve vettem 1600/mázsa fuvarral együtt
mihelyst jönnek a románok rákérdezek
képek jöhetnek, mert lassan nekünk is kezdeni kéne a nyílászáró projektet, csak lehet hogy pályázati úton csináljuk
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz DJ WOKKY #11966 üzenetére
Olvastam, nem gyenge. Részben ezért se vagyok odáig az ilyen nagyobb ünnepekért, mert folyton csak enni kell.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz DJ WOKKY #11964 üzenetére
Nekem pedig valamennyivel több, mint 10 kg több, mint egy év alatt. Lassan meg kellene tőle válni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.