-
IT café
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Már jött is válasz a support-tól magyarul:
"A napokban a kártyát kibocsátó partnerünk véletlenül kétszer is elküldte a bankkártyát pár ügyfelünknek- amennyiben egy második kártya érkezett az Ön nevére, kérem bizonyosodjon meg róla, hogy egyikük működik, a másikat pedig nyugodtan semmisítse meg."
(#101) Oliverda:
Válasz neked ment volna, csak akkor még nem írtál[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
törölt tag
Most regeltem.
a kérdés van egy 0 HUF egyenleg és ahhoz akartam indítani egy kártya igénylést... de megtorpantam mert nyaralásra kellene EUR költéshez.. nos hogy tudok euroban a számlára tenni ha most HUF? és elindíthatom-e a kártya igénylést így is?
mennyi idő míg megjön a kártya?
csak akkor jön ha 6000 Ft-ot átutalok és ott tartok?
tehát a fő kérdés hogy lesz ebből EUR zseb, tehát kártyát hogy használhatom euro költésre?
muszáj regisztrálni magyar bankszámlát hozzá és személyes okmányokat, ha 1000 euro alatt használnám?[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz #16695808 #103 üzenetére
(I)"a kérdés van egy 0 HUF egyenleg és ahhoz akartam indítani egy kártya igénylést... de megtorpantam mert nyaralásra kellene EUR költéshez.. nos hogy tudok euroban a számlára tenni ha most HUF? "(/I)
Utalsz vagy itthoni kártyáról töltesz 20 EUR-nak megfelelő összeget, átváltja."elindíthatom-e a kártya igénylést így is?"
Persze csak nem jársz sikerrel."mennyi idő míg megjön a kártya?"
5 munkanap, általában."csak akkor jön ha 6000 Ft-ot átutalok és ott tartok?"
Csak igényléskor legyen annyi rajta."tehát a fő kérdés hogy lesz ebből EUR zseb, tehát kártyát hogy használhatom euro költésre?"
Olyan zsebek lesznek amilyet létrehozol (HUF, HRK, EUR, USD, stb.)"muszáj regisztrálni magyar bankszámlát hozzá"
Nem"és személyes okmányokat, ha 1000 euro alatt használnám?"
Igen, ha valami gond lenne, hogy azonosítanak?? hogy járnál el, így:"én vagyok ám a jófiú, a másik az a másik csúnya rossz, isten bizony, ők vettek le pénzt a kártyámról jogtalanul."
Nem is értem, hogy gondolod....[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
fecus
őstag
Nekem a 9-én rendelt kártya még nem jött meg. Reklamáljak?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
KTU
addikt
"A kártyád 5-9 munkanapon belül meg kell érkezzen hozzád."
Áll a "A kártyád úton van" e-mail-ben.
Nejemnek én is 9.-én rendeltem, ha szorosan vesszük, holnapután, csütörtök lesz a 9. munkanap.
Persze én azóta már 2db-ot is kaptam, ő semmit
csak én 8.án rendeltem.[ Szerkesztve ]
-
szabop27
tag
Sziasztok!
Ha a borderless szamlam hitelkartyarol töltöm fel, akkor a hitelkartyam kibocsato intezetnel ez vasarlaskent fog megjelenni? (azaz megkapom a szokasas vasarlas utani jovairast?)
-
KTU
addikt
-
edk-
őstag
-
fecus
őstag
-
KTU
addikt
Nem.
Pénteken beszéltem az ügyfélszolgálattal.
Ők a rendelés másnapján legkésőbb postára adják, innentől a postán múlik,
azt mondják szívesen újraküldik, akár már pénteken kérhettem volna.
Mivel ráér, nem kértem várok szerdáig vagy csütörtökig."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
fecus
őstag
Melyik csatornán tudok velük magyarul kommunikálni? (e-mail, chat, hívás)
[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
betyarr
veterán
most regeltem egy borderless accot,a kártya is úton van.
a kérdésem,hogy ha feltöltöm a forint számlám és idehaza veszem fel a feltöltött pénzt,akkor ennek ugye nincs semmi akadálya?
illetve,mik a tapasztalatok a hazai kp-felvéttel kapcsolatban?gond nélkül megy az automatáknál?elfogadják a tw kártyát simán?
az az elgondolásom,hogy ezzel lecsökkentem a huf felvét díját idehaza.[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz szabi__memo #126 üzenetére
ha elég lenne,akkor nem gondolkodnék ilyenen
-
szabi__memo
nagyúr
Két tw euro számla között mennyiért lehet utalni? Egyáltalán lehetséges két azonos deviza közt?
Köszi -
KTU
addikt
válasz szabi__memo #128 üzenetére
Revolut felhasználok közt ingyen megy a pénz.
Ha a névjegyek közt el van mentve, Revolut alkalmazás "látja",
küldés, kiválasztod melyik tárcából (HUF, EUR, USD stb), beírod mennyit akarsz küldeni,
"Send", és a másik Revolut account-on ott a pénz, ez nálunk kb. 1 - 2 másodperc, ingyen, semmi költséggel.
Persze előtte létre kell hozni a fogadónál azt a pénztárcát, amilyen pénznemben küldtél, különben átváltja az összeget, és egy meglévőbe rakja[ Szerkesztve ]
-
maroni
aktív tag
Sziasztok! Most regisztráltam és utaltam a 6000- ft egy Raiffeisen számla számra nem tudjátok kp rá lehet a bankban fizetni?
Laci -
Flinter
tag
Albániában vagyok, és adódott pár probléma a Transferwise MasterCard használatàval:
1. Kevés az ATM, amelyik MasterCard kártyát egyáltalán elfogad. (VISA-t fogadnak el többnyire)
2. Ha elfogad (mondjuk kb. 30%), akkor
2a "Nem ismert az ICC"/ kártyakibocsájtó (azaz ezt a kártyát mégsem fogadja el - ez volt az UNION Bank ATM)
2b A különböző ATM-ek különböző mértékű (teszt: 400-700 ALL) különdíjat számítanának fel a készpénzfelvételért. Hangsúlyozzák, hogy ez a díj extra költség, függetlenül a köztem és bankom között létrejött szerződéstől.
Reklamáltam TWS-nál:
ÜFSZ azt írta vissza, hogy nem támogatott devizák esetén ez telljesen rendben lévő dolog.
Végül is csak egyetlen, a Credins Bank ATM-jét találtam, ami elfogadta a Transferwise kártyát és extra díj nélkül adott ki pénzt.Megjegyzem, hogy Boszniában ,(Sarajevo, M18 út melletti Bingo áruháznál) is ugyanilyen gondjaim voltak. Sík ideg voltam, így nem pontosan emlékszem, de ott is valami hasonló volt, vagyis 2 ATM közül egyik el sem fogadta a kártyát, a másik meg valami horribilis díjat számolt volna fel a kp felvételért.
Tök ugyanez volt a helyzet a Revolut MasterCard-al is. Boszniában is, meg Albániában is - annyi különbséggel, hogy Albániában az Union Bank ATM-ből tudtam extra díjtól mentesen kp-t felvenni. -
betyarr
veterán
ha mindent jól értek,akkor ha van pl. huf feltöltésem a borderless accomon,de eur-ban kell fizetni valahol,akkor nekem nem fontos átváltogatni a huf-ot,mert automatán megteszi a tw az aktuális középárfolyamon,ugye?ez a váltás ugye teljesen díjmentes?
namármost.ha hozzá akarom adni a tw kártyámat a paypal accomhoz,ahhoz ugye kell a próbaterhelés,amit a pp csinál.ebben az esetben mi a helyzet?eur-ban von a meglévő huf egyenlegből,ez tiszta.de amikor visszautalja,akkor azt már eur-ban kapom vissza,ugye?legalábbis revolutnál így volt...
-
edk-
őstag
Nem ingyenes a váltás. https://transferwise.com/help/article/2935451/transferwise-debit-mastercard/what-are-the-fees-for-my-transferwise-debit-mastercard
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Próbáltam angliai számláról hazautalni. A gond viszont az, hogy az Angol számla a feleségem nevén van, az itthoni meg az én nevemen. Most a pénz átment a transferwise accountomra, viszont azt írja, hogy bizonyítsam, hogy az én számlám amiről érkezett a pénz. Ami ugye nem az enyém. Ez most akkor végrehajtható valahogy?
KösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
jezsu1998
csendes tag
Helló mindenki!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A kártya rendelés során, amikor beutalom a 20€-t, és elindul a kártya gyártás, utána a pénzt visszautalhatom a számlámra, vagy meg kell várnom a kártya érkezését, hogy hozzáférjek az összeghez?
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- 🖥️⛅
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest