Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Windows 11
- Adobe Lightroom topic
- SkyShowtime
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- DIGI kábel TV
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yanee_76
csendes tag
válasz Intruder2k5 #9488 üzenetére
Szia!
Köszi!!
Az értékek átállítása után már "suhan".. Egyenlőre maradhat..
Megcsináltam a torrrent ki-be kapcsolását a qss gombra, naon faja..!
Az ip dologban valami gebasz van.
Ha fix ip-t adok meg, akkor keresi a dhcp-t, ha meg hagyom kioszatni akkor pedig az alapértelmezett átjárót..:IPort forward torrenthez windows alatt? Azt olvastam vhol, hogy az openwrt nem túl erős p2p támogatásban..:I
Hm?A hdd partíciókhoz valaki?
Köszi!
Yanee
-
Yanee_76
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja én is beszerváltam egy ilyen kis kütyüt.
1.8-as vers.Pár dolog.
Sikerült innen-onnan összeollóznom az infót és felraktam az rc4-es openwrt-t (+samba, ftp, transmission, dyndns, usbdrive).
Valamit biztos elbénáztam, mivel a torrent max csak 100kb-al hajlandó jönni - illetve a net sebessége is csak 1mbit (15mbit volna elvileg). Próbáltam letiltani a transmission-t, az eredmény ua. Hol veszik el a sávszélem?
QOS-al kellene próbálkoznom? Az nem fért már fel..Míg a gyárival (kb fél napig jött lefele rendesen az anyag, igaz felfelé nem nagyon akart azzal sem...:I
Bosszantó az is, hogy akárhányszor újraindítom a routert (reboot, áramtalanítás stb), nem áll fel a hálózat magától az asztalival. A win7 probléma megoldása után kapcsolódik csak.
Az alapértelmezett átjárót emlegeti a hiba megoldásánál.
Ötlet?A másik ami kicsit megakasztott, hogy elvileg a luci-nál bevan pippantva mindhárom partícióm a rádugott winyóról (sda0, sda1, sda2), mégiscsak az sda1-t látja mountoltként...
Ugye nem kell partíciónként egyesével felgyömöszölni...?A fórum elejét olvasgattam leginkább és láttam, hogy van lehetőség usb-ről is futtatni az openwrt-t. A gyárit ilyen esetben vissza is lehetne rakni, vagy kell neki az openwrt hogy tudjon usb-ről bootolni?
Hát így elsőre sok a problémám tudom, de talán nem esztek meg rögtön..!
Köszi előre is!
Yanee
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest