Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
válasz Intruder2k5 #58180 üzenetére
Nem tudom mi történt. kb a 6 vagy 7. reset. Most bejutottam.
Most már 1043-ason keresztül netezek.WTF?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz Intruder2k5 #58178 üzenetére
Igen, látszik, hogy restartol.
Power on.
Sys lassú blink.
És a WLAN is blinkel.
Wifi jel van.[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz Intruder2k5 #58176 üzenetére
Igen. A gépem kap IP-t. Szerintem még nete is lenne, hogyha be lenne állítva rajta a user/pass.
De nem tudom felfogni miért nem jó az admin/admin.[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz Intruder2k5 #58174 üzenetére
Fent volt a Gargoyle, mert előtte a gyárival furcsa dolgokat produkált. Random eldobta a wifit/netet. Feltettem, ment 2 hónapig hibátlanul.
Tegnap délután viszont újra problémázott. Elkezdte resetelni magát. kb 1 percenként egyszerűen eldobott mindent és reset.
Ekkor vissza akartam tenni a gyári firmwaret. Na most attól félek eldobta magát update közben.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz Intruder2k5 #58172 üzenetére
Próbáltam. Nem jött be.
Lehet valahogy firmwaret frissíteni az admin felület nélkül?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
1043nd V1-nél olyankor mi van, ha firmware upgrade után nem fogadja el az alap admin/admin jelszót (régebbi általam beállítottat sem)?
Gyári firmware.
Be lehet valahogy jutni a felületre?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz Intruder2k5 #56864 üzenetére
Teljesen alap dolgokra. Torrentre van más. Csak annyi, hogy megnézni más firmwaret a gyárin kívül.
-
Lokids
addikt
Kipróbálnám a routerem (1043nd V1) nem gyári firmware-el. Van valami ajánlott?
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Van egy 1043nd v1-em.
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy hálózat ellenére nem megy a wifi?
Pl telefon/laptop kapcsolatot létrehozza, de nincs hálózat kifelé. Pedig semmi nem tiltja.
Gyári firmware. frissítésen is átesett már. És ezt tegnap óta csinálja, minden változtatás nélkül.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Sziasztok. Van egy v1-es routerem. Most vettem egy Dell notit és azt tapasztalom, hogy a letöltés 2-5 Mbps között ingadozik, míg az upload megvan 30 (bár ez is ugrál 20-30 között). Gyári firmware.
Valószínű a notbook wifije szar,de gondoltam megkérdem, hátha:
Van bármi olyan a routerben, ami okozhatja ezt? (3 másik eszköz tökéletes.)
QOS beállítás ha jól tudom nincs ezen routeren.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Mennyire használható a gyári Qos?
Csak ip alapján korlátoz, vagy céltól függetlenül értelmezni tudja, hogy ha egyszerre szeretnénk video streamet nézni, játszani és letölteni, akkor a letöltés ne kapjon prioritást, de használja ki a sávszélt amennyire lehet?If you chase two rabbits you will lose them both.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- nVidia tulajok OFF topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Acer Predator Bifrost Intel Arc A770 OC 16 GB GDDR6
- Canyon Stoic 2 XL
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest