Hirdetés
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Akár be is tilthatják a Motorola mobilokat az USA-ban
- Lassú hatóságok? 5 éves ügy miatt bírságolták meg a Netflixet
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz its_grandpa #70295 üzenetére
Azota felvettem meg egy portot, az ment ext range megadasa nelkul is. Probakeppen kitoroltem a 2222 elol is, erre az is mukodik. Ma felvettem a VPN-t, annal sincs ext range, de elsore mukodott... Ezek szerint nem a felfogasomban van a hiba
-
sto1911
veterán
válasz its_grandpa #70292 üzenetére
Sikerult, koszonom!
Hogy vajon miert kell ezt is beallitani... Es raadasul ha ugyanazt a portot irom be vagy pl. 2000-3000 tartomanyt, akkor sem jo, ezzel a tartomannyal meg igen. Rejtely (szamomra )
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz its_grandpa #70292 üzenetére
Köszi, gyorsan bedobtam még hozzá, de nem működik így sem. Este ránézek alaposabban, mert most csak egy próbára volt időm.
-
suste
veterán
válasz its_grandpa #69395 üzenetére
ne hinném hogy betelik az overlay pl egy basic.tar.gz-től, ami kb 100KB-ot foglal
persze ha előtte már telepakoltad másal..... -
suste
veterán
válasz its_grandpa #69391 üzenetére
milyen 17-esre gondolsz?
ha a lede-17.01 -re, akkor arra (is!) kb 1 perc alatt felvarázsolható a 9092-es felület
egyelőre kompatibilis 14.07 -> 18.06 -ig mindegyik openwrt/lede -re: [link]bár én még 18.06-ot nem teszteltem, de mások azt írták, hogy működik
-
Celtis
veterán
válasz its_grandpa #69392 üzenetére
Egy PC lóg rajta, ami ki tudná hajtani. Persze 50 vagy 100 mbit is bőven elég lenne, de azért szeretném kihozni a routerből amit lehet. Itthon most raktam fel egy LEDE-t a WDR3600-amra és csodát tett. A legtöbb időt az vette el, amíg a router flashelte magát és újraindult. Mivel a lentebb linkelt LEDE másnak jól működik, nem hiszem, hogy kísérletezés lenne azt felrakni.
Utólag láttam, hogy a gyári FW-rel még többet tud, de itthon sem választottam azt, mert nagyon limitált a DDNS lehetőség. -
suste
veterán
válasz its_grandpa #69375 üzenetére
Hát igen, ilyenkor derül ki, hogy mennyi meló van egy egyedi buildben. Sokan csak beleülnek a tutiba, páran kritizálnak is, de amikor szűzen kapod az fw-t, akkor van a nagy csodálkozás....
-
suste
veterán
válasz its_grandpa #69319 üzenetére
de bentről meg minek az FTP, ha ott van az SMB?
max az első teszt miatt érdemes kipróbálni.... -
IpiBcsi
tag
válasz its_grandpa #69313 üzenetére
Köszi!
Tegnap este nem sok időm volt, felraktam a suste BB-t. A 9091 és a 9092 bejön szépen. -
suste
veterán
válasz its_grandpa #69309 üzenetére
Pont az a lényeg,hogy ezekhez az öregecske routerekhez a régebbi buildek a jók!
v1 -> AA (vargalex)
v2-3 -> BB (suste/headless)(#69311) IpiBcsi
málna helyett inkább egy banánt (ha servernek kell, és nem médialejátszónak)[ Szerkesztve ]
-
IpiBcsi
tag
Nem adom fel, addig szenvedek, amíg működésre nem bírom.
Legfeljebb nem úgy fog menni, ahogy elképzeltem, akkor veszek egy málna pc-t. -
Headless
őstag
Eljárt az idő ezek a tp link routerek felett. 1043 szeria lebutult, meg amúgyis gyengécske hardver. Ugyanez igaz a 4300/3600-ra. Dir860l és mir3g-re én csinálok buildet (mindenkori snapshotból/trunkból) jelenleg ez van nálam is használatban. Bár azért ezek sem olyan túl fényesek, főleg ha 3.0-ás külső eszköz van rájuk kötve, akkor tud dadogni a 2,4 ghz-es wifi.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
IpiBcsi
tag
válasz its_grandpa #69303 üzenetére
A Transmissiont elindítottam a /etc/init.d/transmission start paranccsal.
Az alábbi csomagok vannak telepítve:
- luci-app-transmission
- luci-i18n-transmission-hu
- transmission-daemon-mbedtls
- transmission-web
Luci és Putty alól nézve a transmission beállításai
Ez bizony elég sivár.
Böngészőbe beírva a 192.168.1.2:9091
Windows alól parancssorba baírva a telnet utasítást az alábbi hibaüzenetet kapom:
'telnet' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
Sajnos ezen a téren még nagyon hiányosak az ismereteim, nincs ilyen irányú tapasztalatom. Köszönöm az eddigi segítséget![ Szerkesztve ]
-
IpiBcsi
tag
válasz its_grandpa #69301 üzenetére
Köszi, az mbedtls simán felment. Hogy érem el webes felületen? A 192.168.1.2:9091-et nem akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
- www.iking.hu - Apple Retina Macbook Air 13 - 2019 - Használt, szép állapot
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA/INGYENFUTÁR!!!
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest