Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz osztraksajt #50074 üzenetére
-
bpmcwap
senior tag
válasz osztraksajt #49976 üzenetére
de egy switch újabb helyett foglal, újabb 220V foglalat, még több kábel..... így is már olyan a nappali mint egy szerver terem.... tv, router, android tv egység, oplay, xbox, külső rack a routeren, nas, ip kamera, nyomtató..... Ezért lesz a harmadik router, hogy elpakoljam a nast, meg az nvr-t, meg a racket, legalább azzal is kevesebb lesz...
Túrista vagyok
-
zuzu000
őstag
válasz osztraksajt #49705 üzenetére
köszi
bár előbb-utóbb úgyis elkezdek kíváncsiskodni, és megnézem, mi-hogy működik.
de akkor az elején minden megy egyszerűen, ha nem bénázok -
+Techno+
tag
válasz osztraksajt #49675 üzenetére
Köszi a választ!
-
doberman
senior tag
válasz osztraksajt #46423 üzenetére
...luci-app-openvpn csomag nincs.
kivették - ha jól emlékszem - a luci-s támogatást.
csináld így: [link] 5 perc alatt meg lehet csinálni.8lnu
-
válasz osztraksajt #46288 üzenetére
Koszi a tippet, ki is probalom. Megvarok még par szakvelemenyt, mert esznelkul nem akarok 20k-t kiadni egy jo routerert, ha az adslem nyugje az egesz.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Kicsirics77
veterán
válasz osztraksajt #45938 üzenetére
nekem a 1043-al sem volt gondom,de tavaly tavassazl 15k-ért tudtam venni 3600-at a 1043-at meg el tudtam passzolni 10k-ért így evidens volt,hogy megvegyem,gondolva a jövőre is,hátha lesz egyszer N-es eszközöm.
plussz a tori miatt is kellett az erősebb vas.
lekopogom semmi gondom vele.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
cimp
senior tag
válasz osztraksajt #45800 üzenetére
Ahogy doberman írta, lecsatolod és kész. Ha mondjuk a pendrive lassú akkor lehet többet árt egy swap rajta mint amennyit használ. De ott van ki kell próbálni!
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
doberman
senior tag
válasz osztraksajt #45800 üzenetére
letiltani lehet, a Luci felületen a csatolási pontoknál keresgess, de nem hinném, hogy gond lenne ha hagyod.
(van olyan routerem ahol már több mint 2 éve működik pendrive-vel. igaz ott nincs torrent...)8lnu
-
Kicsirics77
veterán
válasz osztraksajt #45797 üzenetére
automatikusan oda fog telepíteni mindent amit utólagosan akarsz majd rátelepíteni a tárolóbol
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
cimp
senior tag
válasz osztraksajt #45794 üzenetére
Semmi dolgod vele, a 8081-es porton egy saját formázó felület van. Ott a 2 és 3 pont exroot-os formázást csinál. Én a 2-est használtam. A végén fel is csatolja, csak használni kell. Telepíteni LuCI-ból tudod az openvpnt meg majdnem mindent. Ami nem kell (szerintem be sincs kapcsolva alapból semmi extra szolgáltatás kivéve a samba meg az ftp azokat viszont manuálisan kell megölni) azt is LuCI-ból tudod ki/be kapcsolgatni.
A telepítés a mostani felületen az fw frissítésnél ugyanúgy mintha gyárit frissítenél, csak a neve alapból hosszú lesz neki és folyamatosan azt mondja, hogy add meg az fw fájlt. Nevezd át rövidebbre, akkor megeszi.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
cimp
senior tag
válasz osztraksajt #45791 üzenetére
Nyilván olyan funkciók 24h-ban futtatására nem használnám amit a router is kényelmesen eltologat. Ha mindenképpen full-ba van használva akkor mindegy. Nekem egy ion-os atom zabált meg 4 x 1.5 TB os vinyóval havi 5 rugót.
Pendrive-al megy. én is ugy hajtottam egy darabig. A nem használt szolgáltatásokat le lehet állítani.Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
cimp
senior tag
válasz osztraksajt #45786 üzenetére
Én a torrenteket nem futtatnám atom alapú nas-on mert már egyszer megtettem, de nekem annyi áramot zabált (ami a plazma tv-vel együtt kezdte kétségessé tenni a sör adagomat), hogy két hónap után inkább a melóhelyemen torrenteztem. Felrakod a vargalexet, adsz neki egy vinyót exroot-al és annyi helyed lesz a telepítésre amennyit csak akarsz. Nekem is így van. Azon megy a torrent openvpn minden.
Arról nem is beszálve, hogy itt majd-mindenki azt használja így biztosan lesz segítséged ha elakadsz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Ukrajnai háború
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest