Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DAVID0000
aktív tag
Megpróbáltam mindent felrakni amit azután láttam hogy rámentem a wan2-re.
Beírtam a az openconnectet is a packok közé aztán azokból is felraktam hátha segít.
Ez csak próbálgatás volt részemről.Asterisk-et ha beírom bejön egy rakással, az elsőt, a asterisk11-et próbáltam felrakni de nem engedi.
A többi közül mit próbáljak meg? Rengeteg van[ Szerkesztve ]
-
DAVID0000
aktív tag
Mikor felveszem a kagylót akkor a cisco telefon ledje elkezd villogni. Én ebből arra következtetek, hogy kommunikálnak egymással. Sőt mióta a rooter van rajta azóta ha össze van kötve a 1043 a ciscoval azóta nem inulgat újra.
Én még arra tudok gondolni, hogy a ciscoban kelle még valamit állítani.
A szolgáltató mikor adta a ciscot és a saját routerét akkor telekonoros volt a net.
Én már csak arra tudok tippelni, hogy mivel kicseréltem a routert a saját 1043-ra és telekomos lett a net ezért lehet kéne állítani valamit a ciscoban is.
Mi a véleményed? -
xabolcs
őstag
DAVID0000 tudok adni WRT54-GL-t, ha kersz!
Nekem is Tomato van rajta, mert azzal tud a legtobbet NAT-olni!Egyebkent ok is a siproxd-t emlitik meg nehany rmmod parancsot.
Szerintem meg kellene probalni azt a siproxd meg a valamelyik *-nathelper-extra csomagot.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
-
Nashville
tag
Igen így van.:)
Közben előkészültem a kiépítéshez és rájöttem, ha a Tether appal szeretném kezelésbe venni akkor v3-as hardvernek kellene lennie. Link: [link]
Ez az átalakítás úgy látom lehetséges,de ha az appos megoldás igy sem működne nem piszkálnám, persze ha nyerek vele más fronton, akkor jöhet a mehet. -
evko
aktív tag
Köszönöm nektek.
Közben rájöttem, hogy nincs adatforgalom szabályozás, szerintem... ÉS ugye nem egyedül használom, ha a lakásban más letölt, annyi a sávszélességnek...
Azt hol tudom beállítani?
Még nem tettem vissza a régit, nem biztos, hogy vissza teszem, a lényeg, hogy erre csak az ünnepek alatt lesz időm.
Egyébként az a fura, hogy a wifi elég lassú... Nem igazán értem...
Köszönöm
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
evko
aktív tag
Utána nézek. Nem, lopni nem lopják, akkor sem jó, ha nincs rajta senki csak én...
Lehet egy reset kellene neki..?Új fw erre vajon nincs?
A gyárit nem tudom, hogyan lehetne visszatenni..
Majd olvasok, csak nem volt időm eddig... Suli, munka.
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
-
-
prsq
aktív tag
Mai adalék.
Feltettem a saját alkalmazásával egy Windows-os gépre a modemet.
Se Vodafone-nal, se Telekom-mal nem megy. Egy pillanatra felvillan a hálózatjel, aztán eltűnik.Vissza a 842ND-be, Telekom nem megy. Átállítom PPP modemre, úgy igen. Voda SIM-mel sehogy.
Tényleg meg van ez buggyanva. Firmware frissítés lesz, jobb híján.
Ami rajta van, az 21.436.11.01.77. (Nem Hilink.)Találtam egy 21.436.11.00.00 Universal-t meg egy 21.470.05.00.00 Normal-t.
Mi a különbség az Universal és a Normal között? -
prsq
aktív tag
Tetézem:
Feltettem egy WR842ND-re ugyanazt a Gargoyle-t, és beledugtam az E3272-t a Vodás kártyával. Nem ment. Átírtam az APN-t internet.vodafone.net-re. Csatlakozott!JEEEE. Elő az 1043ND-t, APN javít, modem be. Semmi.
Vissza a 842ND-be a modemet, semmi. Már ott sem ment.Ez a modem rühelli a Vodafone-t, vagy mi...
[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
TL-WR1043ND v1 stripped (boot particio nelkuli) firmware OpenWRT-rol (Gargoyle, rOOter, stb) gyarira visszaallitashoz.
TL-WR1043ND_V1.0_120210.zip
Utana celszeru a legfrissebb gyari csomaggal a boot particiot is aktualizalni, hogy a TFTP recovery biztosan mukodjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest