Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Kolondrum #6977 üzenetére
JA kimaradt, hogy a reset gombra sem reagált nyomhattam napestig, illetve a sok led villogása beakadt és egy mintát ismételt. Jó lenne ha valaki mondana valamit, pl: nekem is volt ilyen. A legelejnén is meghalt ugyan így, de azt a korai f/w-re fogtam.
A dlinkem soha nem fagyott le. Ez meg most másodszor.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
vargalex
Topikgazda
válasz Kolondrum #3742 üzenetére
Tekintve, hogy az N-es WiFi jellemző átviteli sebessége 74 Mpbs, így túlságosan jó!
Alex
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Kolondrum #3536 üzenetére
Milyen FF meg IE?
Ez tulajdonképpen egy samba megosztás, amit nem webböngészőből szokás elérni, hanem valamilyen filekezelőből... Mondjuk ha más nincs, akkor Windows Explorer (intéző) De még egyszer mondom, célszerű felmeppelni hálózati meghajtónak, úgy lényegesen egyszerűbb használni.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Kolondrum #3533 üzenetére
Az a probléma, hogy én DD-WRT-t használok. Total Commanderben az alábbi beállításokkal tudok én belépni:
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Kolondrum #3530 üzenetére
root a login, a jelszó pedig a jelszavad.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
MODERÁTOR
-
Keresztapper
senior tag
válasz Kolondrum #3438 üzenetére
Azt jelenti, hogy állandóan fenntartja a kapcsolatot az ISP modemével. Elvileg ekkor nem kell újra bejelentkeznie arra.
Az a baj, hogy nem nagyon használtam a gyári fw-t, de ennek gyakran 3 állapota van:
kérésre bejelentkezik
kapcsolódva marad,
csak akkor kapcsolódik, ha igény van rá.Szerintem ha a gyári fw-ben ilyenek vannak, akkor az lehet a gond, hogy neked a harmadik változat aktív.
A "kapcsolat mindig" előtt legyen pipa.
http://palscoffeetech.com/
-
válasz Kolondrum #3438 üzenetére
Egyértelműen az a baj! A kezdőlapot nem tölti be legyen az bármi, de utána már dolgozik ha nem oldalt próbálok frissíteni. Ergo a router lassan kel életre, a telóm már rég kérné az adatokat, de a router még csak éledezik.
Jó nem gond megoldom!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Keresztapper
senior tag
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest