Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz vargalex #70196 üzenetére
Köszi Gduck!
Bebizonyosodott, hogy a 100 Mbites linksebességgel van a probléma.
Llano alapú PC-mben amiben Gigabites hálókártya van csináltam két Speedtest mérést rögtön egymás után:
1) Eszközkezelőben hálókártya sebessége Automatikus sebesség és duplexitás felismerésre állítva, ami 1 Gbps linksebességű kapcsolatot jelent => 120/10 Mbps sebességet eredményez
2) Eszközkezelőben hálókártya sebessége 100 Mbps Teljes duplex-re állítva, ami értelemszerűen 100 Mpbs linksebességet jelent => 45/10 Mbps sebességet eredményez.
Neked is köszi Alex!
120-as nethez valóban nem kell FP, rápróbálok valamikor majd a standard openwrt-re, csak kevés az időm mindent újrakonfigolni, meg kicsit fosok FW frissítéstől is...
Beállítások kapcsán az működhet, hogy a mostani Gwlim féle openwrt alatt lementem a beállításokat frissítem a FW-t a legfrisseb Openwrt-re, telepítem azokat a plussz csomagokat amik nekem kellenek (WOL, Dyndns, uHTTPd, magyar nyelv, USB, ftp, kb asszem ezek vannak, bár utóbbi kettő nem működik), majd visszatöltöm rá a lementett beállításokat?
+ Az is kérdés még, hogy legfrissebb openwrrt milyen netsebességet hozna v1-es routeren? 240-300 Mbitet átvinné még, ha netán UPC-nél nagyobb csomagra fizetek elő?
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Acer Predator Bifrost Intel Arc A770 OC 16 GB GDDR6
- Canyon Stoic 2 XL
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest