-
IT café
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Ugy nez ki jol besz@pattam magam ezzel a router cserevel.
Adott egy wdr3600 router rajta egy zyxel nsa310 nas, a gep es egy mede8er media lejatszo. Amiota kicsereltem a routert azota a media lejatszon amikor tallozom a nasra letoltott filmek mappait a lejatszo mindig kifagy zold kepernyovel. Minden beallitast atnyalaztam, a gepen minden ok, ettol a hibatol eltekintve minden eszkoz rendesen mukodik, de lovesen sincs mi lehet a hiba.
Valakinek van valami otlete mit csinaljak, firmware csere volt mar a nason es a medialejatszon, semmi valtozas. Lehet ez a router hibaja, mert ettol eltekintve jol mukodik? Frissitsek firmware-t, adjatok valami epkezlab otletet, mert a falra maszok mar, hogy egy egyszeru router csere is igy megszivat.
Ezerszer megbantam mar, hogy kicsereltem, a regi dolgokat meg mar elvittek, igy mar vissza rakni se tudom a regi jol bevalt rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Tudományos Pandémia Klub
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Dell Wyse 5470 notebook eladó - 14,1" FullHD, N4100 (4x2,4GHz), 8 GB DDR4, 256 GB NVME, 1,5 - 2 óra
- HP Laserjet 26A (CF226A) Gyári fekete lézer tonerkazetta
- Assassins creed shadows ps5
- Raspberry Pi 3B+, PiFi Digi+ (HiFiBerry Digi+ Pro), gyári tápegység, 16 GB SD
- HP OMEN 32C Ívelt Gamer Monitor!32"/2560x1440/VA/165HZ/1ms/Freesync Premium-Gsync/400nit
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest