-
IT café
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
golfnyeres #521 üzenetére
Pedig nem bonyolult
-az 1-es router a mostani routered, ami ugye wifin szórja a netet
-a 2-es router lenne egy új router, ami valahol olyan helyen lenne ahol még erősebb a jele az 1-esnek, de könnyen bekábelezhető a szobádba
-a 3. router lenne a szobádba, és ez vezetéken kapná a netet a 2-tól, és szórná a netet egy 1-estől eltérő wifi csatornán, és így nem gyengítené azt.A 3. router helyébe mehet az extender,ha tudja, amit leírtam -nem ismerem az extendereket, nem tudom milyen portok vannak rajta, meg hogy mit tud a szoftverük.
Ott a buktató, hogy találsz-e megfelelő helyet a 2-esnek. És ezt csak te tudod kitalálni, mert mi nem rendelkezünk helyismerettel.
Most még az is eszembe jutott, hogy a 2.-3. közötti kábelt is ki lehet kerülni, ha a 2-es és 3-as router-ben 2db wifikártya van (pl ugye a 3600), mert akkor az egyiken vesz a másikon ad, és ott sem zavarják egymást.
Természetesen ez a kapcsolat lehet az 1-es és 2-es között is, de ha 5Ghz-ről beszélünk, akkor érdemesebb ott alkalmazni, ahol a két eszköz közelebb van egymáshoz. Ebben az esetben a 2.-3. között meg lenne a hagyományos 2,4Ghz.Azt nem tudom hogy létezik-e olyan router és mennyibe kerül, amelyikben 2db 2,4Ghz-es kártya van.
Esetleg építesz magadnak egyet valami olcsó minipc-ből.....ez a sokadik verzió-ez megint csak az extender helyett lett volna jó, mert akkor 1 plusz eszközzel megoldódott volna a problémád.
Na a végére lehet jól megbonyolítottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Politika
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Robot fűnyírók
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest