Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
válasz Oppenheimer #3220 üzenetére
Mondjuk én inkább a társadalmi hatásoktól félek, mivel masszív életszínvonal csökkenésre számítok, amit szerintem a szélsőséges politikai erők megerősödése és polgárháborúk fognak követni. Teljesen kiszámíthatatlan az is, hogy az életre alkalmatlanná váló területekről mennyi ember és mikor fog megindulni, azokkal mit csinálunk.
@Ixion77 Ez a műanyag téma viszont szerintem túl van erőltetve, kicsit szalmabábnak érzem a gyártók részéről, hogy csak a műanyag mennyiségének csökkentésével akarják eladni a termékeiket, miközben a klímaváltozás sokkal nagyobb gond és az ellen meg látszólag nem teszünk semmit. Partizánnak is volt egy jó videója a témában. Lényegében hiába gyűjtjük szelektíven, ha abból utána szinte semmit sem csinálunk (plusz érdemes megnézni egy-két ilyen hulladékgyűjtő környékét is). Aztán maga a recycling is rengeteg mikroműanyagot termel, mint nemrég kiderült. De miután testközelből láttam egy fél ház szigetelése közben keletkező "mikro-nikecell" áradatot, teljesen elgondolkoztam, hogy hány év szelektív gyűjtésével tudnám ezt kompenzálni.
-
julius666
addikt
válasz Oppenheimer #3220 üzenetére
a., eddig nem ezt az álláspontot képviselted
b., mi számodra a pánik/hiszti definíciója?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest