- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
senior tag
válasz
attiati #7605 üzenetére
Amit én látok címszavakban: Európa meghatározó gazdaságai recesszió környékén táncolnak, Kína a deflációval küzd, mint disznó a jégen, USA egyelőre víz felett a temérdek fiskális pénzpumpa miatt (választásokig így is maradhat). Magyarországon az elmúlt 10 év leggyengébb IT piacát látom, ami azért sajnálatos, mert valószínűleg lépnem kell a mostani helyről fél éven belül, mert sajnos megváltoztak a körülmények (ez egyébként önmagában is befolyásolhatja az általános hangulatomat, mert szerettem a mostani projektet, kollegákat
)
A magasabb kamatra azt mondanám, hogy 2020-2021-ben, akinek volt esze, akár vállalat, akár magánszemély az refinanszírozott, szóval persze, hogy egyelőre nincs jelentős hatása a magasabb kamatoknak a hiteltömeg nagyrészére. Egyelőre csak befagyott piacok jönnek létre (pl.: ingatlanpiac), viszont 2024H2-2025 környékén szépen lassan újraindul a vállalati refinanszírozás a mostani magas szinteken (vagy mondjuk 100-150 bázisponttal lejjebb, de mindenképpen drágábban, mint 2020-2021-ben). Én azt gondolom továbbra is, hogy jönni fog a lag effect, mert a mostani kamatszint agyonnyomja a növekedést. #notafinancialadvice
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest