-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makszi
aktív tag
Szia!
Elfelejtettem leírni de te is eszembe jutottál mert bizony azt hiszem már tudom miről írtál a múltkor a klíma furcsa túlságosan erős működéséről. Szóval mikor jöttem hazafelé vasárnap délután hol sütött a nap hol elbújt és kétszer is észre vettem hogy hirtelen határozott hideget vagy meleget kezd el fújni a klíma. Ez csak 1-2 sec ig tartott és utána már nem érzékeltem ezt.
Engem ez egyáltalán nem zavar és szerintem a feleségem is csak akkor venné észre ha szólnék neki, de tény hogy van egy ilyen jelenség amit eddig más kocsiba nem tapasztaltam.
A klíma 22.5 fokra volt állítva AUTO módban és az AC nem világított és nem Eco módban volt., és nem is Dual módban volt mert csak egyedül voltam a kocsiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Jura Ena 8
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest