- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Empsepo
senior tag
Üdv mindenkinek!
Idén vettem egy Toyota Corolla 2007-es évjáratú autót amit nagyon szeretek, főleg az automata váltót.
Frenetikus élmény vezetni.
Minden rendben vele de ma este tapasztaltam egy olyan dolgot hogy mintha dőlne a meleg az utastér felé a motor felől, meg alulról is úgy éreztem mintha a szokásosnál melegebb lenne az egész autó.
Ez lehet hülyén hangzik, de amikor megálltam egy ismerősnél aki berakott valamit a kocsiba, ő is egyből azt kérdezte hogy miért fűtök...
Coldra volt állítva a befújás, a klíma nem ment.
És ugye nem is volt meleg, kellemes 22 fok.
Szerintetek?Minden választ megköszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest