Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Sziasztok

    Van egy 2017-es Yarisom amivel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Pár hónapja volt a 90 000-es szerviz de ott nem szóltak hogy az első fékbetéteket cserélni kellene. Viszont utána felkerültek a nyári gumik és ott szólt a szerelő hogy szerinte már vékonyak a betétek és lassan cserélni kell őket.
    Most 99 000km lesz benne hamarosan és nem tudom hogy mit csináljak. Augusztusban lesz egy majd 2 hetes nyaralás és nem szeretném ha pont közben kopna el teljesen.
    Toyota 4+ akcióban 30-35k körül van az oldal szerint a márkaszervizben történő csere díja az első betéteknek. Mivel ilyen sokat kibírt a gyári ezért jobban járnék ha elvinném márkaszervizbe hogy ugyanúgy gyári kerüljön bele?
    Vagy pedig kerülhet bele bármi, úgyis a vezetési stílus határozza meg hogy mennyire kopik a betét, nem pedig a betét minősége? Vagy ez amolyan is is?
    Írtam a Pátkai autónak ezzel kapcsolatban de sajnos eléggé be vannak táblázva, viszont róluk tudom hogy jók és megbízhatóak, így oda vinném.
    Vagy marad a márkaszerviz?

    Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? Biztos van még nagyon jó sok megbízható szerviz, de ilyen téren nincs sajnos nagy ismeretségem.

    :R

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák