Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    Fantasztikus :C én csak annyit tudok, a yarisbol kb egy óra után fejfájással, csengő füllel, zsibogo fejjel mászok ki, a család többi autójával ( karoq, kamiq) meg simán merek hosszabb úton menni, akár 3-4 órákra. Síri csend van a skodek suv-okban a yarcsihoz képest ( utóbbiban az zajos, ha EV módban gurulok a garázs csempein, és hallani ahogy ropog a gumi alatt a kosz.. Vagy lámpánál állva az elhaladó forgalom zaja kb olyan, mintha szabad ég alatt lennék) . A VAG koncern más kompaktjaival sem volt bajom ( Golf, Oktav).

    Kolyokkent sokszor almodoztam hogy szonaros vagyok(minden beszélgetést felhallottam az emeletre, most is az udvaron állókat hallani a szobából), és tizenéves / huszonéves éveim is megnehezítette szociálisan, hogy képtelen voltam tolerálni a zajos / zsibogo helyeket, csacsogast, szökőkút, pláza vagy a klíma kültéri egysége nagyon taccsra ver. Így a hangosra húzott zene nem megoldás, ha fáradt vagyok, inkább lekapcsolom a medialejatszast is. Mindig van nálam amúgy munkavédelmi fuldugo pl séta vagy bringazas esetén, így nem látom értelmét annak hogy magasabbra tekerjem a hangerőt.

    Arra tippeltem, hogy a két kompakt (Auris HB, CT200) azért lényegesen csendesebb, és legalább a škoda Kamiq vagy Karoq szintjét tudná, mert nekem az már hiperter ugrás a yarcsikahoz képest :DDD esk ablakuvegektol még a folpack fólia is jobban szigetel ;]

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák