- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Van lehetőség, hogy a TC ellenőrizze a másolást a művelet után? Pl.: felmásolok egy iso-t egy Pendrive-ra majd valami (CRC) check lefut.
Köszi!
mobal,
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #1592 üzenetére
Kérdezd meg Kalandor -t , Enyém a régi Dell klaviatúrája
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #1590 üzenetére
Rossz az "n" betű. Ha rosszul nyomom nem eszi meg néha
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #1588 üzenetére
Heló!
Nem badarságot írtam. Tudom, hogy nincs ilyen, olvasd el még egyszer amit írtam mert feltételes módba ment, feltételes mód akart lenni (Speeedfire betegsége lehet elkapott?! )
- "Én csak azt mondom, amit tanítanak nálam okosabb emberek akik ezzel foglalkoznak. Igaz, de olyan értelembe, hogy egy hiba javításával nem okozol új hibát (ez ugye elég "ritka")."
Mint utaltam is rá, olyan értelembe mikor hiba javításéval NEM okozol "kárt".
Szerintem itt többünk közt csak félreértés van. Tanáraim tudásába én meg bízom.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz BullZeye #1583 üzenetére
Én csak azt mondom, amit tanítanak nálam okosabb emberek akik ezzel foglalkoznak. Igaz, de olyan értelembe, hogy egy hiba javításával nem okozol új hibát (ez ugye elég "ritka"). Ha most ezzel is csökken az ismeretlen, végzetes hibák számának a halmaza akkor jó és helytálló amit mondok, mondanak. Inkább nem teljesen igaz
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #1581 üzenetére
Ezt is tudom. De a megbízhatóságot növeli a hibajavítás
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #1576 üzenetére
Na! Ezt tanították nekem!
-
MODERÁTOR
válasz canniball #1563 üzenetére
De, de figyelmeztet is, hogy ne piszkáljam! Felül be van pipálva a "Use standard copy method". Gondolom akkor most a standard azt jelenti, hogy az operációs rendszerrel végezteti el a törlést.
-
MODERÁTOR
Heló!
Jól vettem észre, hogy a 8 as TC -nél a Delete -már az operációs rendszerrel végezteti? Ezt hol lehet felcserélni?
-
MODERÁTOR
válasz Fire/SOUL/CD #897 üzenetére
Hi!
Köszi szépen a segítséget
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék felétek ,hogy meglehet -e csinálni TC vel azt ,hogy keresek mappát aminek *-XY a vége és azokat rögtön jelölje is ki?
Segitséget előre is köszi!
-
MODERÁTOR
sziasztok! azt írja a progi ,hogy your key is invalid. ezt a bizonyos kulcsot hol tudom kitörölni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest